- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA® driverek topikja
Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
Hali!
A táp biztos nem kicsi, azzal sztem nem lesz gond.
Nekem is van egy kicsit hasonló problémám: (abit ic7 max3) sata1-en a rendzservinyó + ide1-en a cdrom (master) és a rack (slave) [kábelhossz miatt van így]. Ha a rackben a 40gb maxtor van akkor csak a cdrom-ot látja a win xp. ha a rack-ben a 3.2gb quantum fireball, akkor mindkettőt (cd és vinya ia). A bios mindkét vinyát felismeri és boot-nál ki is írja a post screen-re. Eddig még nem találtam megoldást, de keresem...
A tuning gond az biztos nem memo és sztem nem is proc (bár próbáld ki úgy hogy egyiktől sem sajnálod a feszt= procinak 1.6v1.625, ramnak 2.85ill 2.9)(nem tudom az laplap mennyit tud adni neki).
Ha ez sem segít, akkor valami az alaplapi beállítások körül lesz. Próbáld meg úgy is húzni, hogy a Performance Mode marad normálon.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest