- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
Hali!
A táp biztos nem kicsi, azzal sztem nem lesz gond.
Nekem is van egy kicsit hasonló problémám: (abit ic7 max3) sata1-en a rendzservinyó + ide1-en a cdrom (master) és a rack (slave) [kábelhossz miatt van így]. Ha a rackben a 40gb maxtor van akkor csak a cdrom-ot látja a win xp. ha a rack-ben a 3.2gb quantum fireball, akkor mindkettőt (cd és vinya ia). A bios mindkét vinyát felismeri és boot-nál ki is írja a post screen-re. Eddig még nem találtam megoldást, de keresem...
A tuning gond az biztos nem memo és sztem nem is proc (bár próbáld ki úgy hogy egyiktől sem sajnálod a feszt= procinak 1.6v1.625, ramnak 2.85ill 2.9)(nem tudom az laplap mennyit tud adni neki).
Ha ez sem segít, akkor valami az alaplapi beállítások körül lesz. Próbáld meg úgy is húzni, hogy a Performance Mode marad normálon.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest