Aktív témák
-
LVXXX
tag
A probléma adott.
Az MSI 651M-L alaplaphoz keresek VGA és LAN drivereket NT 4 alá.
A laphoz adott CD-n VGA-hoz szinte minden Windows változathoz (W9X-ME, W2k-XP) van VGA driver de az NT4-hez nincs, a SIS honlapján sem találtam, az MSI oldala pedig olyan mint a mesében (hol van, hol nincs - de inkább nincs).
A LAN driver-nél pedig nem tudom, hogy melyiket válasszam. A lapon van egy Realtek RTL8201BL chip, de a CD-n csak a 8110S illetve a 8139-hez találtam drivert (8201-et a Realtek honlapján sem találtam). Vagy nem a Realtek-et kell választani?
Azt ne mondjátok, hogy használjak XP-t, mert az majd lesz, de csak a jövőre (nagy tételben fogjuk frissíteni az Op-rendszereket a cégnél 40-50 gép).
Most az utolsó pár(8-10) P1-es gép közül akartam felújítani néhányat(4).
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Jövedelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- További aktív témák...
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- G.SKILL Trident Z Royal 32GB (2x16GB) DDR4 4600MHz CL19 - Élettartam garancia
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest