Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Projektor topic
- HP notebook topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Videószerkesztés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Ereshkigal #28180 üzenetére
Lemezeket nyomják baromi drága gépeken ----ennél egyesek szerint hallhatóan rosszabb alternatíva a másolt CD, ami ugye egy otthoni (persze akár sok százezres, milliós) rendszeren történik, ---- a rippelés pedig ugye egy ezekből következő folyamat és jó esetben te rippeled (ekkor rendelkezned kell egy CD forrással) de nagyobb valószínűséggel valamely letöltő oldalról húzod le. De - és nem csak szerintem - ez már saját rippeléskor sem az a minőség amit CD-re nyomtak Japánban, USA-ban esetleg Hollandiában pl....
Persze tudom...a bit az bit...ezt (is) hallgattam egész életemben és ennek szöges ellentétét....
Új hozzászólás Aktív témák
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-17IKB - i5-7G I 8GB I 128SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest