- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
szia, a vaterás illető a szakboltok elfekvő, számukra eladhatatlan készleteit veszi meg nagytételben, és adja el a vaterán. én ebben semmi rosszat nem látok, nekem nincs indíttatásom ilyennel foglalkozni, de annak örültem, hogy tökúj fényképezőt a bolti ár kb. feléért megszereztem, 1 helyett fél év garival.
az iriver gari téma tényleg elég kényes, személy szerint megértem, ha ez elveszi a kedved a márkától úgy "ánblok".
a könyvtáras-id3 tag rendezős dolgot jól érted, +ban még annyi, hogy ezek az id3 rendezős lejátszók sok esetben az átmásolt file-ok nevét is megváltoztatják, laikus szemmel nem logikus nevű könyvtárakba rakják, legalábbis a sony és ipod lejátszóknál - aim én láttam - ez a szitu.
a figyelmetlenségemért elnézést kérek, remélem tudunk segíteni, ez a lényeg. amúgy remélem gyorsírásban nagyon "ottvagy", nem tart 10-20 percekig bepötyögni a hozzászólásokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Konzol Screenshot
- BestBuy ruhás topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest