Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Nem szállít többet az egyik kínai partnerének a TSMC
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
A Sansa Fuze-om jack-jének van valami kontakt problémája (pattog, ha forgatom benne a kábelt).
Szétkaptam, megficergettem a dolgokat (jack csati nyelvei, megnéztem a forrasztásokat), nem találtam hibát és nem is lett eredménye a műveletnek.
Valaki nem tudja, milyen típusú jack csatit tudnék beleforrasztani ennek a helyére? Keresgéltem 1-2 helyen, de nem találtam megfelelőt.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest