Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Nem tudom mi lehet a gond a Clip+ -k akksijával - hacsak nem user error ugye - de nálam semmi gond vele."
Nézd, elég csak pár tucat hozzászólást visszaolvasnod, s láthatod, hogy igen sokan (a topic-ba író fórumtagok számához viszonyítva) írnak arról, hogy a nem régen vásárolt Sansa lejátszóik akkumáltorának milyen hibáit tapasztalták szinte azonnal, vagy viszonylag rövid időn (hetek, vagy néhány hónap) belül.
Ne fogjuk már az ilyen dolgokat arra, hogy a "felhasználó hibája".
Ez engem azokra az időszakokra emlékeztet, amikor pl. a Chieftec kihozott egy "legendás" igen hamar elfüstölő tápegységet, amelynek gyártási hibáját mag a cég (és az összes szerviz) elismerte.
Az arányokat tekintve talán 1000 ilyen eszközből 970 garantáltan napokon, vagy heteken belül meghibásodott.
Ennek ellenére az a maradék 30 szerencsés, akinek nem volt problémája vele a 970 "peches" felhasználónak hánytorgatta fel, hogy "biztos user error, mert nekem semmi gondom nincsen a tápegységemmel".
Könnyen belátható, mennyire visszás dolog volt ez. (S az elmúlt évtizedből számos egyéb PC-s hardvereszköz - pl. volt egy ilyen LG CD író sorozat is - hasonló példáját lehetne felsorolni.)
Nézd, én készséggel elhiszem azt, hogy az elmúlt években (nem tudom, mióta kaphatóak ezek a Sansa lejátszók) gyártott és forgalomba hozott készülékek akksijával semmi probléma nincsen. Ezt minden irónia nélkül mondom.
Viszont könnyen elképzelhető, hogy gyártót/beszállítót váltottak (esetleg a gyártástechnológia és/vagy a felhasznált alapanyagok lettek részben, vagy egészben lecserélve), s ennek köszönhetően a most forgalomba került Sansa lejátszók zömének akksija hibás.
Ennek függvényében írtam azt, hogy - ha és amennyiben így van, úgy - a topic címében immár erős túlzás az "ajánlott" jelzőt aggatni melléjük.
Egyébként nem tudom elhinni, hogy Philips és/vagy SONY lejátszókkal senkinek nincsen az itteni közösségből tapasztalata!?
Esetleg ez a "Sansa mánia" (kéretik nem megsértődni - annak, akit illet) elüldözött mindenkit innen, aki más márkák ajánlásában "érdekelt", helyesebben szólva hozzáértő?
Amit látok, hogy manapság mindenkinek élből a Sansa Clip és Fuze lejátszókat ajánlja szinte mindenki.
Pedig meggyőződésem, hogy számos egyéb gyártó terméke elterjedt a felhasználók között.
S ezért bátorkodom továbbra is véleményt várni a 20.000 forint körüli Philips és SONY lejátszókkal kapcsolatban! Előre is köszönöm mégegyszer!
(Csak kérem, írjon már valaki, akinek van tapasztalata ezekkel!)
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Hibás! Gigabyte AMD Radeon R9 270X
- Új PS5 Fortnite, Chroma Pearl, Chroma Indigo DualSense Limited Controllerek 2 év Sony garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB gyári független, hibátlan, full doboz
- Toshiba Satellite L50D-B-12Z QuadCore AMD A6-6310 / 8 GB Ram / 1 TB HDD / AMD Radeon R4 2 GB
- Eladó vagy csere LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / monitor.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest