Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Nagy Tiszteletem,
Segítsetek plíz ha kérhetem szépen.. nem tudom akarhatok e ilyet a TB-től..
Két cégem nevében levelezek, színtisztán szöveges formában levelezek, nincs jpg, html aláírás az emailek alján semmi se, csak karakteres infóhalmaz.. cégnév emil cim adószám stb.. Lehet olyat, hogy ne kelljen mindig átírnom a csatolt kép alapján ezen mezőket minden egyes email írásnál??, mondjuk új levél írása és ott lenyitok valamit és kiválasztom, hogy ugyanazon emailcímhez más cég nevében levelezek most , és az aláírást is meg mindent is aszerint változtat..? Köszönöm !!! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest