Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tiszteletem 2.0 !

Segítenétek még egy picit.. kérném szépen..
Most a TB-ben a céges aláírásomat a postafiók beállításnál, az aláírás mezőben kitöltött sima text szöveg adja, oda írtam be amit szoktak, viszont másik aláírásra is szükségem lenne, mondjuk másik cégként.. látom, hogy fájlból is be lehet hívni, de az hogy fog kinézni? txt fájlból betöltöm a szöveget relatív formázatlanul, és minden emil írásnál betöltöm külön, hogy épp melyik cég nevében írok, és még formázom is? hogy néz ez ki, valójában....hogy praktikus ez ??? Én kizárólag sima txt formában levelezek, nem akarok htmlben létezni.. Köszönöm ha írtok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest