Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
TigerCat
üzenetére
Akkor úgy látszik visszatérek én is Outlook-ra. Ez szerinted mennyire jó ötlet a mostani TB után? Arra én úgy emlékszem, hogy eléggé memóriazabáló volt, egy csomó felesleges dologgal, amit átlag user sose használna, ezért sem szerettem. Azelőtt sima Live Mail-em volt, ami kb. az Outlook "Lite" verziója, de arra már rég megszűnt a support.
Az indító hsz.-em TB bug-jával amúgy tele van az internet, de jó megoldást sehol sem találtam. Csak annyit, hogy kapcsoljam be a "Kevésbé biztonságos alkalmazások hozzáférését" a Google fiókomban. Ezt pedig csak TB miatt nyilván nem szeretném. Annyit hámoztam még ki, hogy a sima jelszó mellett valami "oauth" azonosítást is használ az imap-os G-mail-hez, ami látszik is a Password kezelőben és ilyen random karakterekből áll, de valamiért ezt jelszó csere után nem frissíti a TB. Erre még mindig nincs valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest