- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- OLED TV topic
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- DUNE médialejátszók topicja
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Pc beárazás segítség.
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
TigerCat
üzenetére
Akkor úgy látszik visszatérek én is Outlook-ra. Ez szerinted mennyire jó ötlet a mostani TB után? Arra én úgy emlékszem, hogy eléggé memóriazabáló volt, egy csomó felesleges dologgal, amit átlag user sose használna, ezért sem szerettem. Azelőtt sima Live Mail-em volt, ami kb. az Outlook "Lite" verziója, de arra már rég megszűnt a support.
Az indító hsz.-em TB bug-jával amúgy tele van az internet, de jó megoldást sehol sem találtam. Csak annyit, hogy kapcsoljam be a "Kevésbé biztonságos alkalmazások hozzáférését" a Google fiókomban. Ezt pedig csak TB miatt nyilván nem szeretném. Annyit hámoztam még ki, hogy a sima jelszó mellett valami "oauth" azonosítást is használ az imap-os G-mail-hez, ami látszik is a Password kezelőben és ilyen random karakterekből áll, de valamiért ezt jelszó csere után nem frissíti a TB. Erre még mindig nincs valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest