Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Kicsit visszaolvastam a hozzászólásokat de nem találtam az én problémámhoz hasonlót.
60-as verziót használok a munkahelyi gépeken, több kiegészítővel. Csoportházirenddel szabályzom a beállításokat, illetve sogo webmail-ből szinkronizálom le a kliensekre a névjegyzékeket. Tesztelés gyanánt lefrissítettem a legújabb tb-re, de a kiegészítőim nagy része kiesett. Így lőttek a csoportházirend kezelésnek, a szinkronizálásnak, az óra mellé minimalizálásnak, stb. Gondolom ezzel nincs mit kezdeni, alternatívát nem találtam egyelőre. Egyszerűen botrány.
Újfent cpaneles roundcube webmaillel próbálkozom, hogy az ott létrehozott címjegyzéket leszinkronizáljam a kliensekre. Több kiegészítőt is próbáltam, de nem igazán akar működni. Bármelyik oldalon létrehozok egy címet, nem történik meg a szinkronizáció.
Némi ötlet esetleg, aki találkozott hasonló helyzettel?
Egyáltalán van remény, hogy a kiegészítők utolérik az új tb verzió követelményeit?
Egyelőre marad a 60-as verzió, de a roundcube-os szinkronizációt jó lenne valahogy összehozni. cpanel doksik semmitmondók, a szolgáltató munkatársai dilettánsok, és válaszolni se nagyon akarnak.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Villanyszerelés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dell Precision munkaállomások
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs