Hirdetés
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen széket vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Eddig tudtam használni a Windows 10-es posta és naptár appot amit tökre szerettem mert iszonyat jól integrálódott a W10-el. Különösen a notificationök miatt szerettem! Viszont most úgy döntött, hogy 2 fiókot nem tud hozzáadni amelyeket eddig hozzá tudtam de a 3.at igen. -.-"
Szeretnék használni Thunderbirdöt viszont néhány dolog hiányzik nekem a W10-es posta és naptár appból megszokott funkciók közül.
1. Integrálódás a W10-es notification centerrel (eddig a GNotifier volt erre jó kieg de most már nincs supportolva és nem lehet felrakni)
2. Google naptár használata
3. Amikor X-elem akkor ne zárja be hanem a taskbarra rakja ki, tehát az új emailokat akkor is megkapjam és róluk az értesítést is és könnyen nyitható legyen! (Eddig a MinimizeToTray revived kieget használtam de nem supportolt)
4. Amikor elindul a program akkor automatikusan a háttérben történjen. Ne nyissa meg a kliens ablakot!Ezen funkciókra tudtok megoldásokat ?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Warhammer 40.000
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest