Hirdetés
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- TCL LCD és LED TV-k
- Befutott a Fractal Pop Air utódja, még több ráccsal az elején
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Eddig tudtam használni a Windows 10-es posta és naptár appot amit tökre szerettem mert iszonyat jól integrálódott a W10-el. Különösen a notificationök miatt szerettem! Viszont most úgy döntött, hogy 2 fiókot nem tud hozzáadni amelyeket eddig hozzá tudtam de a 3.at igen. -.-"
Szeretnék használni Thunderbirdöt viszont néhány dolog hiányzik nekem a W10-es posta és naptár appból megszokott funkciók közül.
1. Integrálódás a W10-es notification centerrel (eddig a GNotifier volt erre jó kieg de most már nincs supportolva és nem lehet felrakni)
2. Google naptár használata
3. Amikor X-elem akkor ne zárja be hanem a taskbarra rakja ki, tehát az új emailokat akkor is megkapjam és róluk az értesítést is és könnyen nyitható legyen! (Eddig a MinimizeToTray revived kieget használtam de nem supportolt)
4. Amikor elindul a program akkor automatikusan a háttérben történjen. Ne nyissa meg a kliens ablakot!Ezen funkciókra tudtok megoldásokat ?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Háztartási gépek
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- potyautas: Vizsga
- Ford topik
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest