Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
Sziasztok!
Ma az egyik gmail-es fiókomat nem engedi letölteni, egyik pillanatról a másikra.
Amikor megpróbáltam belépni, akkor azt mondta, hogy szokatlan viselkedést tanúsítottam és hogy bizonyítsam, hogy én vagyok, kaptam smst.
Mi lehet az oka és hogy orvosolhatnám?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest