Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Sziasztok,
Nekem olyan gondom van, hogy néha jelzi, hogy új levelem érkezett, de nem találok semmilyen levelet az inboxban. Először arra gonoltam, hogy talán valahova máshova rakja néhány accountom leveleit, de mindegyik global inboxra van állítva... Meg ráadásul jön is levél azért mindegyik postafiókomról, de akkor vajon mik ezek a nem megtalálható levelek????? Már arra is gondoltam, hogy talán nem is jön ilyenkor email, csak valamiért úgy csinál mintha. Minden esetre felettébb zavaró... Remélem tudtok segíteni és nem kell vissza állnom OE-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest