- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Autós kamerák
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz ftamas0201 #53581 üzenetére
10-ből 8,8 Gb-ot a plugincontainer használta fel. Így szerintem a flash és a java körül kellene keresni a memleaket. Kivételesen most nem a böngésző a ludas.
-
Matthewus
őstag
válasz ftamas0201 #53579 üzenetére
Tiltsd le a Flasht, egy próbát megér.
-
Matthewus
őstag
válasz ftamas0201 #53576 üzenetére
Valami csúnya memória leak lehet nálad. Milyen kiegészítőket használsz? Milyen oldalak vannak megnyitva ilyenkor? Próbálkoztál már tiszta profillal?
-
Kékes525
félisten
válasz ftamas0201 #53576 üzenetére
"Azért itt még van mit javítani mert oké hogy nekem van 16 gigám, de akinek van 8 és abból a felét viszi a rendszer, másikat a böngésző akkor ott is agyhalál marad."
Nem, mert a memória optimalizálása, a memória használata mindig a rendelkezésére álló memória mennyiségétől függ.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz ftamas0201 #53574 üzenetére
Hogy a francba gyorsítson jelentősen, mint úgy, hogy a memóriába tartja a kódot a lassú merevlemez helyett? A kód optimalizálásban sokkal kisebb sebességgyorsítási lehetőség van. Valamit valamiért.
Egy kérdés: a memória nem azért van, hogy használják? Amúgy böngészés közben milyen memória igényes programokat futtatsz?
Nálad valószínűleg azért fogyaszt sok memóriát, mert rendelkezésére áll. Ezért így optimalizálja magát.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz ftamas0201 #53572 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
válasz ftamas0201 #52127 üzenetére
Bocs!
Nem válasz akart lenni!Ha az 56-os Firefoxszal használt sync-et beállítom a Nightly-ra is, ez utóbbi nem fogja szétkúrni a bővítményeket? Mert van egy pár hagyományos.
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
SharpSA
veterán
válasz ftamas0201 #52106 üzenetére
Akkor talán valamelyik kiegészítő lehetett a bűnös? Nekem eddig ilyen problémám nem volt 8-10 füllel sem és egyébként sem zabálja a memóriát.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz ftamas0201 #52096 üzenetére
Mindezt mennyi nyitott füllel sikerült elérni?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Kékes525
félisten
válasz ftamas0201 #50946 üzenetére
Én is jártam már hasonlóval. Mindig amikor frissítettem a drivert visszaállt az alapértelmezésre és kegyetlenül elkezdte hangosan pörgetni a ventilátort.
-
GIJoe
addikt
válasz ftamas0201 #50942 üzenetére
Én is épp ezt akartam kérdezni, a kezdetektől fogva foxom van, szeretem a bővítményeket...stb
De most minden mp.-re akad, gondolkodik, otthon a T440esen, asszony x205én,a céges i7es HPn, mindenhol ideje váltanom, vagy valamit konzekvensen rosszul telepítek ?[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz ftamas0201 #50942 üzenetére
Az nem lehet, hogy más miatt akadozik, nem a Firefox fogja vissza? Például frissített VGA driver.
-
mekker
őstag
válasz ftamas0201 #50385 üzenetére
Szóval akkor megoldódott.
Ha később mégis előjönne valami hasonló gond, akkor érdemes ezt állítani about:config-ban true-ról false-ra:
media.mediasource.webm.enabledKi kell próbálni, hogyan jobb (true-false között váltogatsz, majd visszaváltva a videóra frissíted a Youtube oldalt). Nézd meg, hogy melyik módban kisebb a processzorhasználat, illetve az is előfordulhat, hogy befolyásolja a kép folyamatosságát is ez a beállítás.
@(#50386) Matthewus
Mondjuk ez vicces, hogy pont az Edge-en fut normálisan.[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
ftamas0201
senior tag
válasz ftamas0201 #50384 üzenetére
Közben megleltem a problémás elemet úgy tűnik. Eddig az adguard reklámblokkolót használtam kiegészítőnek, úgy tűnik nem szerették egymást az új Firefoxal, letiltottam sőt már eltávolítottam, igazából az egész böngészés sokkal pörgősebb lett és a videók se problémáznak most, feltettem az uBlock origint blokkolónak, ez most teszi a dolgát rendesen és nem is fogja meg a böngészést. Érdekes mindenesetre.
-
mekker
őstag
válasz ftamas0201 #50367 üzenetére
Első lépésként ajánlom a felesleges animációk kikapcsolását (gyorsabb nem lesz tőle a lejátszás, de a felhasználói élmény javul):
about:config-ban állítsd be ezeket az értékeket:
full-screen-api.transition-duration.enter
0 0
full-screen-api.transition-duration.leave
0 0
full-screen-api.warning.timeout
0Ezután már nehezebb a dolog.Indíts egy 1080p-s videót>jobb klikk a videóra>Statisztikák>mit ír a "Mime Type:"-hoz? Illetve a Feladatkezelőben milyen a processzorhasználat, ha pár percig full screenben megy a videó?
Ha nincs megfelelő hardveres gyorsítás, akkor elég jelentős különbségek lehetnek. Például ha nálam notebookon be van ez az opció kapcsolva: media.mediasource.webm.enabled, akkor egy 4k videónál 20-30% cpu haszbálatról felugrik annyira, hogy cpu bottleneck van. Egyszerűen azért, mert a h.264-es kódoláshoz van működő hardveres gyorsítás, a vp9 (webm)-hez meg nincs.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest