- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Hazatért holdkörüli útjáról a NASA négy űrhajósa.
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
xabolcs
üzenetére
Egyszer tapasztaltam ilyet, nem tudom már milyen oldalon voltam, valami után gugliztam, a lényeg, hogy amíg az a bizonyos tab (egy fórum volt egyébként) nyitva volt, addig bármelyik másik tabra váltottam, 1-2 sec után eltűnt a kurzor. Miután bezártam a kérdéses oldalt, utána nem tapasztaltam.
Vagy nálad folyamatosan csinálja?
A beépülők végigtúrásában a Greasemonkey scriptek is beletartoznak? Azok is képesek furcsa dolgokat okozni.
A YouTube-nál normális, hogy eltűnik. Az már kevésbé, hogy ha videónézés közben írsz a keresődobozba, akkor minden böngészőben másféleképp jelennek meg a suggestion-ök.
Operában a videó alá nyílnak, Chrome-ban a videó fölé nyílnak, FF-ben meg a legfelső 2 suggestion látható csak, (gondolom ezzel elkerülendő, hogy ne nyissa sem a videó alá, sem fölé, de akkor is érdekes).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911