-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
üdv!
az FF4ben a könyvjelző eszköztárat ugyanúgy meg lehet jeleníteni mint a 3as foxokban?
mióta megjelent még nem volt kedvem feltenni.. de most úgy is winreinstall lesz.. és már akkor az menne élesbe fel+ ha kilehet akkor ugyanúgy egy sorba engedi rendezni csak? tehát megint kell hozzá kieg hogy többsoros legyen? pls infózzatok
WonderCSabo jó a kép
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #18755 üzenetére
David Mandelin bejegyzését feltétlen olvassa el az, akit kicsit is érdekel a dolog. Nagyon közérthetően ír, és igyekszik az alapfogalmakat is magyarázni. Kis túlzással, a posztja nem hogy érdekes, de izgalmas is az Fx fejlesztést követők számára.
-
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #18755 üzenetére
jó lesz az a Ionmonkey
-
BullZeye
veterán
Ez egyedi probléma, hogy ha valami olyan oldalt nézek (néha pl Brief RSS nézegető), ahol fél másodpercre befagy a FF, akkor W7-ben a tálcán ha középen volt FF akkor onnan összecsukódik és eltűnik, majd a végére ugrik. Pont úgy, mintha újraindítottam volna FFet...
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
vante
aktív tag
válasz WonderCSabo #18731 üzenetére
Buttons, szerintem. Jobban tetszik nekem úgy, inkább csinálja meg pluginként a nobuttons megoldását.
-
scope2007
addikt
már lehet volt róla szó.. de az igaz, hogy azért lesz gyorsan ennyi verzió lépés még ebben az évben, mert a többi böngésző már 9es vagy felette lévő verzióknál tart....
[chrome még alig van 2éve és már az is 12-esnél jár... opera 11]
és aki kevésbé jártas, azt ne higgye azt hogy a 4es verzió azt jelenti hogy elavultabb mint a többiWonderCSabo tehát a 4-ben sem lehet addon nélkül többsoros ehhhh
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz scope2007 #18762 üzenetére
már lehet volt róla szó.. de az igaz, hogy azért lesz gyorsan ennyi verzió lépés még ebben az évben, mert a többi böngésző már 9es vagy felette lévő verzióknál tart....
Nem, nem ezért lesz. Az újfajta fejlesztési modell miatt, amivel elvileg az új funkciókhoz gyorsabba jutnak a felhasználók. A verziószámozás ennek mellékhatása (mellesleg az utóbbival nem értek egyet, a fejlesztési modell meg majd meglátjuk, beválik-e)
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #18764 üzenetére
fehér helyett szürke lett a háttér? XD
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
törölt tag
Helo!
Megjlenet mostanában egy Web Search kereső, a jobb felső sarokban, és nem tudom eltüntetni, és google t szeretnék helyette! Azt hogy kell?:S
-
Pityke78
őstag
Az lehetséges hogy a mozillában az olyan oldalaknál, ahol sok szöveg van és scrollozok néha beakad a kép, olyan mintha szaggatna, lassan frissítene.
Találkoztatok ti ilyesmivel? Amúgy 3.6.16-os verzió van fenn nálam.
Illetve olyat is tapasztaltam, hogy gépelem a szöveget, aztán néha megakad és amit gépeltem az utána írja be folyamatosan.Vélemény?
-
F34R
nagyúr
Mikor kerül vissza a tabanimáció a nightly-ba ?
illetve scriptish/greasemonkey hoz van olyan youtube script ami visszahozza a régi home gombot a profilodba , nagyon hiányzik(#18768) Pityke78
elsőre van megoldás smooth scroll a neve , 4 ben meg is található bár a kieg. finomabb görgetést hoz.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #18770 üzenetére
trybuild nem nightlyból van leválasztva ?
de így utólag kíváncsi lennék mikor kerül bele ha a v.5-be tervezik
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #18767 üzenetére
kösz! ezzel sokat segítettél
-
attiati
veterán
Semmilyen programot nem telepítettem fel, mégis egyik indításról a másikra a search.babylon.com lett az alapértelmezett kezdőlapon, és valami feltelepítette a babylon searchbart a firefoxhoz.
Azóta már leszedtem, de ha a + jelre kattintva új fület nyitok, akkor még mindig egy affiliate ID-s search.babylon.com a kezdőlapom. Ez mitől van?
Egész pontosan ez:
http://search.babylon.com/?babsrc=NT_ss&mntrId=e4f0d689000000000000001617164d05&tlver=1.4.19.19&affID=17159[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
"Nightly Tester Tools could not be installed because it is not compatible with Nightly 6.1a1"
Van esetleg valami kényelmesebb megoldás, mint az xpi fájlok letöltése, majd a maxVersion átírása? Faszé' kell már mindennek ilyen hülyebiztosnak lenni.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #18778 üzenetére
Asszem, hogy olyan reklámokat rak be, amikre általában Te keresel. De nem vagyok benne biztos.
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #18779 üzenetére
Valami ilyenre gondoltam en is csak meg ezt a beallitasi lehetoseget nem lattam sosem.
Ez az opcio is ugy jon letre hogy olvastam az IE topikban EZT es beirtam a FireFoxba elobb a cimsorba majd a keresocimsorba es igy egy beallitassal bovult a Google (Gmail fiok) ez nem biztos mar regen jartam a Fiok beallitasnal szoval errel van szo:
Siman a Google megnyitas:
A TEST beirasa utan:
Csak azt nem tudom hogy hol tarolodik el az a beallitas, egy egyszeru kukiban mert akkor nem sokat er hiszen szoktam uruteni a cache-t na majd kiprobalom kiuritett cache mellett mert a letiltast valasztottam.UI.: A sutiben mert ures cache mellett ujbol valasztani lehet hogy letilthato.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz WonderCSabo #18775 üzenetére
kezdőlap be van állítva, minden oké
Csak ha a + jelre nyomra új fület nyitok, akkor nem a kezdőlap jön be, hanem a babylon kereső oldala.
Vírust 99,99%-ra kizárnám, csont friss rendszert állítottam vissza előtte 2 perccel.
-
F34R
nagyúr
babylon szótárnál ki kellet volna a pipát venni a kezdőlap elől , szokásuk átállítani a kezdőlapot néha külön tabon is ilyen szutykok nyilnak meg
-
woolwich
tag
Üdv.
Nemrég váltottam át a 3-as Firefoxról a 4-esre és máris akadt némi problémám. A 3-assal gond nélkül használtam a flashgetet, de miután felraktam a 4-et már nem működött. Ezután újraraktam a flashgetet, de nem sikerül megoldani, hogy a firefoxszal is tudjam használni a programot. Feljön a szoftvertelepítés ablak, ott rámegyek, hogy telepítés, majd kéri, hogy indítsam újra, megteszem és semmi. Bejön a kezdőlap és vége.
A firefox 4 nem támogatja a flashgetet még vagy mi lehet a gond? A 3-al gond nélkül tölthettem. -
woolwich
tag
Felraktam a flashgotot, úgy néz ki ez működik.
Köszönöm a segítséget!
-
egykori
őstag
Na, már sokadszorra tettem vissza a 3.6-ot. Nem értem, hogy már több mint egy hónapja nem oldódnak meg a problémák. A Symantec még mindig nem birkózott meg a feladattal, hogy megfelelően kezelje a FF4-est, a bankolás sem megy, a letöltéskezelő is bénáskodik, és még a kedvenc témámat sem használhatom, hogy legalább a kinézet feledtesse a bajomat...
Az előző verzió ugrásnál is át kellett hasonlókat élni, de az kismiska volt ehhez képest!
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
válasz WonderCSabo #18793 üzenetére
Annak örülök, és egyébként főleg nem szerencsének, hanem természetesnek is tartom, hogy Neked nincs gondod a 4-essel. Remélem, most már nemsokára én is elérkezhetek ide. Sajna, elfogyott a türelmem, már elegem lett a kompromisszumokból, csak azért, hogy a Firefox 4 menjen a gépemen.
S ha már szót váltunk, hadd kérdezzem meg, hogy az 5. és a 6. verziónál is lehet ilyen anomáliákra számítani, vagy azért ennyire nem nyúlnak bele a Mozillánál az alapokba. -
egykori
őstag
válasz WonderCSabo #18795 üzenetére
A spoofing szóra olyan Deja Vu érzés fogott el. Hát persze, már egyszer javaslatot tettél, és itt válaszoltam rá, de én elfelejtettem. Elnézést. Köszi, most már nem felejtem el.
A téma természetesen nem fontos, csak szokás kérdése. Bár ez lenne a legnagyobb gond! -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Egy Atom netbookon használom a FF4-et, Win7 fut. Sokszor néznék videókat, mint pl a hirado.hu-n a híreket. A gond az, hogy az oldal automatikusan a WindowsMediaPlayer-t használja az oldalon, ahol ha rákattintok a jelátszásra, akkor nem tudja lejátszani, el sem indul, csak fekete képernyő. Ha a linket megnyitom VLC-ben, akkor rendesen működik, lejátssza a vas. Igaz, küszködik vele az Atom, de azért bőven nézhető. Be lehet valahogy állítani, hogy az oldalon ne a WindowsMP legyen, hanem pl. a VLC? Esetleg van ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Köszönöm!
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
scope2007
addikt
na tegnap én is beszálltam a 4es verziót használok közé
eddig bejön, még a kiegészítőket kell leszednem mind...
összeomlás nem volt egyszer sem... indulási sebességre nem érzek különbséget [gondolom az ssd miatt mindegy] villámgyors... ahogy a 3as is volt..lapok csoportosítása cumó is igen csak hasznos.
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Kicsit pipa vagyok, firefox alatt pc-n nem tudok youtubeozni, behal a kép, hang megy tovább, szaggat a videó, se facebookozni, nem tölti be a képek alatti kommenteket, villódzik, nem frissíti az oldalt, teljesen kikészít, kikapcsolódni ülnék le, és 5 perc alatt az egekben a vérnyomásom; szégyenletes de ie9-el minden tökéletesen működik. Ti tapasztaltok hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest