Hirdetés
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Kicsit pipa vagyok, firefox alatt pc-n nem tudok youtubeozni, behal a kép, hang megy tovább, szaggat a videó, se facebookozni, nem tölti be a képek alatti kommenteket, villódzik, nem frissíti az oldalt, teljesen kikészít, kikapcsolódni ülnék le, és 5 perc alatt az egekben a vérnyomásom; szégyenletes de ie9-el minden tökéletesen működik. Ti tapasztaltok hasonlót?
-
Cicero
őstag
Configba gondolom vhol ki lehet lőni azt hogy akárhányszor letöltök valamit bejöjjön a downloads ablak. De hol? Mit keressek? Valaki nem tudja fejből?
-
Cicero
őstag
no! feltettem a végleges verziót és használhatatlanná vált, állandóan gondolkodik valamin, másodpercenként megáll a gif, a szövegmezőben az aaaaaaaaaa betűk, és hallom a vinyót is ugyanabban az ütemben zúgni! A program ablakán kívül minden normálisan megy, csak a firefox vekkere áll meg mpenként pár századmpet! ejnye, RC hibátlan volt!
-
Cicero
őstag
válasz
WonderCSabo #17418 üzenetére
-
Cicero
őstag
válasz
WonderCSabo #17412 üzenetére
Köszönöm!
Még egy dolog, valamiért bizonyos textet vastag betűvel jelenít meg, pedig tudom hogy nem kéne vastag legyen. A hiba az én készülékemben van?
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Egy temérdek időt spórolnátok meg nekem ha megmondanátok, hogy létezik-e olyan plugin aminek a segítségével le tudom tiltani a youtube autoplay-ét!
Köszi
-
Cicero
őstag
Egy kérdés és tudom - gondolom - hogy már lerágott csont.. Az érdekelne, hogyan tudok myspace-ről zenét letölteni? Kerestem kiegészítők között a Firefox oldalán, de nem találtam, googlét meg nem szeretem, mert sok átverős szagú dolgot dob ki
Légyszíves mondjatok egy biztos progit! Köszönöm!
-
Cicero
őstag
Valami olyasmi plugin kéne, amivel hotkeyeket tudok adni parancsokhoz. Pontosabban az ad-block plus ki/be kapcsolását akarom CTRL+Q-val irányítani
Köfy!
-
Cicero
őstag
Hello. Használok egy ilyen trayre csukás plugint (x-re kattintok és rányomja trayre) és elég zavaró, hogyha elő akarom hívni és az ikonra kattintok az asztalon megnyit egy új ff-ot. Más programoknál újra megnyitja a trayről, kényelmes lenne ha ff is így viselkedne. Nincs valami parancs (tulajdonságoknál cél után kötőjellel), plugin vagy valami erre?
Remélem érthető volt
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Uplay
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...