Hirdetés
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen egeret válasszak?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
Sokat nem toltam, most ütöttem egy +4es dungeont, egész fun volt. Hétvégén talán kiütöm +10ig a dolgokat tesztelésnek. Egyelőre Helenával tankolgatok, ami zavaró hogy itt semmi self-healed nincs tankként, és nem tudom hogy jól csinálom-e a dolgokat ami kicsit zavaró
Wowban tudtam hogy ha haldoklok tankként akkor én csinálok valamit rosszul.
-
kicsako
őstag
Hivatalos discordon volt felhívás, hogy valamiért mindenki healerrel jelentkezik, ezért tankként és dpsként sokkal gyorsabban találsz grpot
"There's an over-abundance of healers and not enough tanks and DPS for queues. If you queue as DPS, you'll find a group a lot faster"
-
Busterftw
nagyúr
Én reggel nyomtam pár runt healerrel, nekem is bejött, de nagyon lassan találtam meccset úgyhogy léptem.
Lehet azért mert nem sokan voltak reggel , amikor belogoltam vagy 20/30 játékos , 2 meccs után meg csak én voltam a "kezdő helyen".Talán tudok még pár órát a napokban játszani.
Az UI még elég clunkynak tűnik, de nemrossz . -
kicsako
őstag
Most volt időm kipróbálni. Sokka lassabb mint egy wow M+, de egyelőre élvezetes.
Az is jól ki van találva, hogy kulcs szintektől függően kapsz + spelleket, így a kezdők nincsenek leterhelve rögtön 20képességgel. -
Busterftw
nagyúr
Ma este 19:00 oratol indul a playtest.
-
kicsako
őstag
Én is az itteni poszt óta követem, de az olvasottak alapján Augusztusban volt egy playtest, azóta most lesz a következő, ezért nincs sok infó egyelőre.
Közben szereztem egy ilyet is:
https://www.fellowsguide.com/heroes -
kicsako
őstag
Hivatalos DC-ről:
There will be 6 heroes for players to choose from during the Public Playtest: 2 Tanks, 2 DPS, and 2 Healers. We have added a new Melee DPS to this playtest that wasn't available in the Closed Alpha.
+ lesz EU szerver teszteléshez.
+ fanmade google sheet adatokkal:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/10qD1b-PJd-WCxb77m8n6YwVFaNcnlvxow_USCpWMfb0/edit?gid=464294497#gid=464294497 -
kicsako
őstag
WoW M+ különálló játékként??
Végre nem kellene fél-1 órát várni egy csapatra?? Láthatóak az effektek?? Jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron