Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Ügön, a szép az, hogy le is írtam... csak valahogy a szerkezete tévesztett meg... na meg Ogier hiánya. (Ő mellesleg a kedvencem valamiért.)
Egyetlen kérdés maradt nyitva nálam, hogy vajon ha úgy veszünk fel hőst, hogy van olyan a csapatban, aki szimpatikus neki, de csak egyetlen olyan van, aki ellenszenves, akkor valahol megáll-é a morálcsökkenése (mondjuk 75%-on)... így még lenne értelme tovább nézegetni a kombinációkat...
szerk: már én is 500 fölött vagyok, de nincs új rekord

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- World of Warships
- Arena Breakout: Infinite
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest