- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
bajnokpityu #17791 üzenetére
szerencsés voltál az ETZ-vel. Én nagyon megszívtam vele. Nekem sok gondom volt vele. Egy könyvelőtől vettem egy 250-est, garázsban, letakarva tartotta, kímélte. Ránézésre nagyon patent volt, pöccre indult. Egyedül voltam, nem igazán értettem hozzá. Elhoztam, két hét múlva a főfékhenger elengedte az olajat, és a ház annyira kopott volt, hogy cserélni kellett. Vettem rá Brembo-t. Aztán két új hátsó teló is kellett rá. Aztán a karbi mondta be az unalmast, elszabadult benne valami, amit beszívott és megszorult. Ezután még mindig ment, kapott új karbit (használt persze, 251-es karbi volt). Aztán 2 hetet kihagytam, mert műtöttek. Szigorúan megtiltottak minden nehéz fizikai munkát, és a motorozást meg főleg. Oké mondom, kibírom. Aztán mégiscsak sutyiba ráültem, és mentem egy kört. Hazafelé egyszercsak nyekk, megállt a blokk, és alig úsztam meg az esést. 4km-t toltam hazáig.... gyakorlatilag vérben, verejtékben úszva értem haza. Ez volt a pillanat, ahol azt mondtam, hogy a k anyád, és bevágtam a farakás mellé. 2 hét múlva megjött az ER-6, és soha többé nem akartam ETZ-re ülni, mert bár tudom, hogy nagyon fasza gépek voltak, de eljárt felettük az idő, és nekem sok szenvedést okozott, és rengeteget buktam rajta. Eladtam potom összegért, elegem volt. Simsonom is volt, azzal semmi gond nem volt. Szegény az még véres torokkal is haza hozott olyan sártengerből, hogy így utólag is mosolygok rajta. Eladtam szegényt, mert nem volt értelme javítani, azon minden a végét járta.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Home server / házi szerver építése
- Fotók, videók mobillal
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Energiaital topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest