Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csasziga

csendes tag

válasz Alg #574 üzenetére

Üdv! Alg!
    SMS próblémából adódott több pici hibácska is ha jól tudom lehet őket orvosolni, én személy szerint egyet se tapasztaltam, én már friss szofttal kaptam, tudtommal a mostani V3-asokat már egyébként is friss szofttal kapod!
    Szerintem is fekete színben néz ki a legjobban ;) (nekem is olyan színben van), hát, hogy mennyire karcolódik?? jó kérdés! Eddig még a kelleténél jobban védtem a külső hatásoktól a telefont, de véleményem szerint nem hajlamos a karcolódásra ellenben a mocsok és ujjlenyomat összeszedésében nagy király :DDD pláne fekete színben...
    Keveset tud de azt üzembiztosan, persze ez az én szubjektív véleményem, de nálam eddig 2hónap alatt semmivel se adódott gondom! A néhol motorolásan fura dolgokkal meg együtt kell tudni élni, de végül is ezt nem számolhatjuk fel hibának elvégre ahogyan nincsen tökéletes ember úgy sincsen tökéletes mobiltelefon márka, tökéletes mobil telefon típus!
    Ha az fmrádiót, mp3lejáccót meg társait tényleg tudod mellőzni, csalódás nem érhet ;)

Új hozzászólás Aktív témák