- Autós kamerák
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
Kaptam pár levelet gondoltam közzéteszem a válaszokat(hátha másnak is hasonló gondja adódna) :
A Skin letőltésének menete:
A linkre katttintva bejön egy rapidshare oldal ott megkeresed a ''free'' gombot katt majd bejön egy újjabb oldal otpedig szines betűk lesznek egymás után rajzolva azokat beírod az üres mezőbe majd pedig download... ennyi
A Skin feltőltése a tellóra:
1.Letőltőd a p2kcommander nevű progit [link]
2.Feltelepíted a tellóhoz való szükséges drivereket: rádugod a tellód a gépre, a gép új harvdert talál ezeket a menj a haladóra (vagy valami ilyesmi)
ott add meg neki a szükséges driverek könyvtárát (a p2k commander mappában megtalálod)
3.elindítod a p2k commander-t kiválasztod a mobiltelefont ekkor újjabb drivereket talál azokat is telepítsd fel(az ellöbbi ponthoz hasonlóan)
4.miután a commander (végre) ''látja'' a tellónkat keresd meg a a/mobile/system mappát
mentsd el biztonságos helyre az mma_ucp és mma_dcp fileokat majd töröld őket (temészetesen a tellóról) a skinem mappájában találsz egy system mappát abban pedig az mma_ucp és dcp file-okat ezeket másold be a tellóba oda ahonnan az előzőket kitörölted (magyarán kicseréled a file-okat) ha kész vagy zárd be a p2k commandert
5.A skinem mappájába találsz egy install-t katt rá majd kövesd az utasításokat
6. telló újraindít és a telefonnak a beállítások/testreszabás/kinézet menüpontjában megtalálod a He-Nike nevű skint Nyomj rá majd ámúldozz.....
Ennél szájbarágóssabban nem tudtam leírni de ha valami nem menne írj segítek...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest