- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- UHD filmek lejátszása
- Melyik tápegységet vegyem?
- SONY LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egér probléma
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobra.
őstag
válasz
mhydas99 #2225 üzenetére
Pixel 7-et nézegettem még, a 8-as használtan is túl drága.
De igazából nem lenne túl nagy előrelépés a P30-hoz képest. Kicsi az akkuja és lassú a töltése, plusz kérdéses az 5G (Volte-t azt írták a másik topicban, hogy megy rendesen). Emiatt is néztem inkább az Edge 40-et. -
l!nk87
aktív tag
válasz
mhydas99 #2225 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, főleg, mivel Pixel 8 pro -ra cseréltem a motorola-t
1 évvel ezelőtt, mikor vettem az edge 40-et, ár érték bajnok volt és szerintem egy kifejezetten kiegyensúlyozott készülék, nagyon gondom nem volt vele. Aztán megjött a második gyerkőc és újra az igény a beltéri fotók minőségére, amit már nem tudott sajnos megugrani
És igen, készülék váltás előtt mérlegeltem egy rendes fényképezőgép beszerzését, aztán arra jutottam nem nekünk való, így is annyi mindent kell még cipelnem jó pár évig, a pixel pedig felülmúlta a várakozásom minden téren
Új hozzászólás Aktív témák
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest