-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pietrrr
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #1250 üzenetére
Miért lenne faszság? Azért, mert értelmes ember valóban nem kezdi el karcolni a kijelzőt szikével, még sokat elmond a telefon ellenállóságáról.
Az jól látszik, hogy kulccsal nem érdemes azonos zsebben hordani, de még aprópénzzel sem.
Azért, mert te full elfogultan csak a pozitívumait írod le a telefonnak, nyilvánvaló, hogy nem egy felsőkategóriás flagship modell. Mondom ezt úgy, hogy teljes megelégedéssel használom. -
Milka 78
nagyúr
válasz
OP3N DOTT T #1250 üzenetére
Számodra faszság, én (és még sokan) meg melóba hordom a telót ahol olyan közegbe dolgozom ahol az üveg kap olyan igénybevételt mint egy szike karc. A Gorilla 2 és a DT üveget 3 hónap alatt nyírtam ki, pedig csak a zsebemben volt a teló.
A hajlításos teszt sem hülyeség, mert farzsebbe simán kagylóra ülsz egy telót... viszont a hámozas az tényleg baromság.
Én nem mondtam, hogy ki mit vegyen pont nem is érdekel, te meg finoman szólva is tulspanoltad magad mintha Motó részvényes lennél
Írom ezt egy Edge 40 elégedett tulajaként.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lazán hazafutást üt a Motorola, idén két telefonnal sikerült elérniük azt, amihez tavaly öt modell kellett.
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest