Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hobby elektronika
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Marci
friss újonc
Összességében nagyon jó telefon, főleg azon az áron amin anno vettem, és azt figyelembe véve hogy mit tud. A14, egy nagyon jó kamera, 8GB/256GB, igazából minden király, egyetlen kivétellel, hogy nincsen fotó/videokezelő appja, csak a Google Fotók/Gallery, vagy akár jegyzettömbje, de ilyesmiket lehet letölteni Play-ről, szóval nem nagy probléma..
Viszont, az elmúlt héten elkezdett drasztikusan merülni, úgy, hogy közben nincs használva a telefon. A képernyőidőm kb. fél óra lehetett, a telefon pedig lemerült egy nap alatt. Az akkumulátorhasználatra mindenféle véletlenszerű appok háttérben futását írja, igazából onnan nem lehet megtudni hogy melyik app merítheti. Mivel folyton langyos az egész és ha repülőn van akkor is merül, én a CPU-ra gyanakszok. )Tölteni úgyanúgy feltölt, TurboPowerrel max 1 óra lehet akár nulláról is.)
Ezt az egészet most kezdte el, igazából éjszaka ha nincs töltőn vagy nincs kikapcsolva reggelre majdnem fullra lemerül.Visszaállítottam gyári beállításokra (biztonsági mentést visszatöltöttem), de az nem segített, aztán úgy is megpróbáltam hogy nem töltöttem vissza mentést, de azzal sem javult meg. Most valószínűleg megy vissza szervízbe, mert még garis. Ha valakinek van valami ötlete ezzel kapcsolatban, szívesen meghallgatom...
(Egyébként 1 éves sincs, úgyhogy kicsit idegesít) -
adabra
senior tag
válasz
Steve198310 #2094 üzenetére
A "szervizelt márkák" oldalukon nem szerepel a motorola. [link]
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Steve198310 #2096 üzenetére
Nekem anno tablet javításnál akartak megvezetni, meg s/n számot hamisítottak...3. alkalomnál kp-be kifizetettem a gép árát a kiskerrel mert a TMX-ről lepattantam.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Steve198310 #2094 üzenetére
Juj
Igazi hentes banda...
-
pietrrr
aktív tag
Ismét felhoznám a már rég elfeledett témát:
Valaki tud a modellen (és immár A14-en) megfelelően működő hívásrögzítőt? -
adabra
senior tag
Meg tudja valaki írni, hogy melyik cég a "hivatalos" szervize a Motorola telefonoknak?
Nem garanciális javításra kérnék ajánlatot. -
Steve198310
őstag
Sziasztok!
Alaplap csere után vissza kaptam a készüléket.
Most nincs probléma eddig semmivel. Gyors teszt volt, hogy mi a helyzet vel. -
Steve198310
őstag
Sziasztok!
Alaplap csere után vissza kaptam a készüléket.
Most nincs probléma eddig semmivel. Gyors teszt volt, hogy mi a helyzet vel.
Ha valakit érdekel akkor eladó.
-
mhydas99
senior tag
Most megneztem az osszefoglalot es elegge el van benne irva a varhato szoftverfrissitesi idokeret. Aszerint 3 android foverziot kap, azaz meg az android 16-ot is megkapja de ez nem igaz. Android 15 lesz az utolso. Es onnantol meg durvan 1 ev biztonsagi frissites. Valaki javitsa.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Garfield85 #2084 üzenetére
Összefoglalóban benne van a megoldás, itt kb mindenki azzal frissített főverziót.
-
Garfield85
tag
Közben vettem 2 zöld edge 40 telefont magamnak és a páromnak. A frissítések beragadt 13as Android és tavaly november 1 biztonsági frissítésnél. Ilyenkor csak szerviz segít? Sajna 2 hétig nyaraltam nem volt nálam a számla különben visszakértem volna a pénzt .Romániában volt vásárolva egy komoly elektronikai szakuzletbol. Rendeltem valami fóliát rá,de nagyon semmilyen színek lettek. Veszek hozzá flip tokot és valszeg fólia nélkül használom.
-
mhydas99
senior tag
válasz
lujzedli #2081 üzenetére
Nekem sima 40 van. Kameraban eros kozepszer, ha fontos neked a nagyon jo minosegu fotozas/videozas akkor nem ajanlom. Neo ugyanez. Nem csinal rossz kepeket, teljesen jo atlag szemmel de a csucstelefonok sokkal jobbak. Kinek mire van szuksege. Ha az arszint amit rakoltenel kb. 150 ezer forint akkor Samsung A55 lehet jo ennyiert. Annak sem jobb sokkal a kameraja de valamivel azert igen. Plusz annak jobb a szoftveres tamogatasa. Vagy ott a Pixel 7/7a, azokra meg azt hiszem 2 ev tamogatas van. Akksiidoben nem ernek fel a Motorolakhoz, toltesi idoben is gyengebbek de kisebbek meretben. Ha elvagy jo, de nem kivalo fotokkal akkor az Edgek jok egyebkent. En szeretem az enyemet.
Vagy ha nem odzkodsz a felujitott telefonoktol (amugy semmi bajuk) akkor Rejoyon akar 160-180 ezer korul lehet allapottol fuggoen Samsung S23-at is kapni. Annyiert abszolut jo vetel es kb. 1 evet lehettek hasznalva. -
lujzedli
csendes tag
Üdvözlök mindenkit. Segítséget szeretnék kérni. Gondolkodom a Motorola edge 40-en illetve a 40 Neon. Ami nekem fontos a kamera. A 40 Neon egy vaku van, az mennyire számít? Néztem sok tesztet, de azért szeretnék saját tapasztalatot is. Köszönöm.
-
espi38
őstag
Igen sokan vagyunk akik részletre vesznek telefont kinek van egyben jobb telefonra 200 ezer vagy több forintja. Éppen ez a baj a szolgáltatók is 0%adják a papíron a telefonokat, közben hacaz ember megnezi más hivatalis forgalmazóknál az árakat akkor láthatja jó pár esetben, hogy van némi kamat
A 12 éves kislányomnak ciki, hogy motorola telefonja van mert nem ismerik az osztálytársai
A szülők megveszik a méregdrága samsungot és iPhonet szeretett gyermeküknek, amit 50 éves fejjel magamnak se vennék meg -
espi38
őstag
válasz
Bl.Gyo. #2070 üzenetére
Szerintem is ez a baj.
A hardveren árulnak egy edge 40 et 60-70 körül és a kutya nem érdeklődik utána. Annyiért oda se adnám az enyémet
A hátralevő részlet több mint amennyiért el lehetne adni az enyémet.
Tuti megmarad igy míg működik.
Nem tudom mi van mert ár érték arányban a legjobb készülékek a piacon-a többség samsungot vagy iPhone vesz. Xiaomi-pocot nem említem mert nekem az a rendszer katasztrófa -
espi38
őstag
Sziasztok!
Sjnos én is teli áron vettem a készüléket ha jól emlékszem 190 ezer ftért-eddigi legdrágább készülékem.
Viszont az kell,hogy mondjam megérte az árát igaz nekem is eljött a messenger és viber üzenetek késése-de ezt az android 14 frissitése megoldotta
Ezek az emagos akciós árak 109 ezer ft -os szösszenetek elég mellbevágók voltak-mert azért én évente cserélgetem a telefonjaimat most az edge 50 fusiont néztem ki-az emagon van ez a telefon beszámitási akció de a motorolát nem számolják be,ki tudja miért-pedig ár érték arányban a legjobb márka.
Bár az asszonyt nem tudom rávenni,hogy vegyünk neki egy motorolát csak Samsung inkább használja a több mint 2 éves s21Fe telefonját. -
mhydas99
senior tag
Meg boven garancias a telo ha megvannak a papirjai uh beszelj a Moto szervizevel. Nem fogjak ingyen cserelni de kerj ra ajanlatot. Vagy most koss egy keszulekbizrositast Moto/bank/biztosito altal keszulekre, varj 3 honapot kb. Es jelentsd le h betort, ingyen cserelik. Nezd meg megeri-e...
-
adabra
senior tag
Hol és kb mennyiért lehet/érdemes kijelzőt cseréltetni? Még működik, de az egyik sarokból repedések futnak mindenfele.
-
mhydas99
senior tag
válasz
krizitomo #2063 üzenetére
Nalam nem ilyen, teljesen normalisan .erul, 1 napot nor.al hasznalattal (kb. 3-4 orat nyomkodom aktivan a telefont) siman kibir es meg marad benne valamennyi. A kinelzo framerate esese is baromi ritka nalam, jellemzoen csak bekapcsolas utani auto frissitesnel akad meg a sok indulo folyamat miatt de az is max 5 perc es teljesen normalis mas telefonoknal is. (Hatterbeli frissitessel mondom, mielott valaki belekotne). Szerintem kuldd szervizbe a telefonod mert lesz vele vmi komolyabb gond.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
krizitomo #2063 üzenetére
Folyamatos cella váltás is okozhatja a merülést meg a gyenge térerő. 5G-t kapcsold ki csak 4G-n legyen az is szívhat úgy tudom. Ha Yettel-t használsz és adat kártya (apn: net) akkor annál van ilyen hogy nagyon eszi az akkut. Vagy egyszerűen valami app kevés de folyamatosan generál adat forgalmat, vagy a gps aktív. Sok oka lehet így hogy kirándulni voltál és el kezdett merülni. Otthon egy helyben, wifi-n nem csinálta?
-
krizitomo
tag
nekem 14 frissites utan semmi gond nincs az uzenetkuldo alkalmazasokkal, mind jelez rogton, ezzel nincs baj.
viszont 2 erdekesseg, a kepfrissites sokszor olyan, mintha 30hz lenne, ha meg valami ablakot kiteszek (pl youtube vagy max) kicsiben, hogy kozben bongesszek, akkor szabalyosan akad, mint az allat.
masik az uzemido, elmentunk kirandulni, reggel 5kor 100%, 10:30ra ertunk oda, fel ora kijelzoidovel, 6 db fenykep elkeszitessel 56%on volt. delutan 6kor mar kikapcsolt, lemerult teljesen. elotte azert nem volt ilyen. raadasul 30%ra van kapcsolva az akkukimelo mod, amikor az bekapcsolt, akkor mindig repulomodba is tettem, hogy azert par kepet tudjak meg loni vele. de ahogy benyomtam, mert pl menetrendet neztem, akkor kb 1%/perc volt a merules, ami most eleg rosszul esett. majd valamikor kigyarizom, csak tele van letoltott "szarokkal", amiket valogatnom kellene elotte. de nem esett jol, na. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Steve198310 #2054 üzenetére
Pedig most sem tudok mit mondani. Ennél stabilabb telóm még nem volt. Egy lag egy fagyás sem volt.
Messenger/Skype hibáról nem tudok mit mondani, nincs fent a telón, de egy Google app-al sincs bajom.
Egyetlen bajom a lassú frissítési metódus, de itt legalább nem cseszik szét a telót vele. Realme/Xiamiau vonalon már rettegtem ha jött a frissítés, hogy mit csesznek el (eltűnő aod és újjlenyomat olvasó, gmail folyamatosan nem jelzett időben, közelségi érzékelő hiba, irreális merülés és teljes avultatás). -
mhydas99
senior tag
válasz
Az elmult 2 evben szimplan bugosak az appok. A legtobb, es nem csak Motorolan hanem mindegyiken. Peldaul a Messenger, Skype, Google Maps nekem mind a 3 telefonomon (kulonbozo marka es SoC, nem gyengek) osszefoosssak magukat. Uh vagy a Play service szarakodik kozpontilag (ami igy is van) vagy szarul irjak meg a szoftvereket a fejlesztok (ami szinten igaz). Nem csak a Motonal van ne aggodj, es nem azert mondom h vedjem a telwfont mert nem vagyok marketinges penzt sem kapok ha megveszi valaki...
-
XSiGma
aktív tag
válasz
November óta használom a telefont, 168db alkalmazás van rajta, a Messenger értesítéses problémán (ami A14-el megoldódott) kívül semmi más negatívumot nem tapasztaltam.
Add el aztán vegyél valami mást helyette, jobb lesz mindenkinek.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Nálam a droid 13 alatti Messenger hibán kívül semmi gond nem volt még vele. Pedig használom én is elég sokat! Semmi lag vagy fagyás! Volt már szoftveresen szar telefonom szóval tudom milyen ha valami idegesítően szar!
-
Steve198310
őstag
Ennyire nem kell fényezni. A Motorola és a Lenovo is elbukott mobil gyártás terén. Most az egyik adja a nevét a másik megpróbál eszközt gyártani. Na de ez olyan hogy ha nincs kellőkép hozzá értő szoftver író akkor trágya lesz. Telis-tele hibával. Lám nem kell messzire menni. Chrome, Messenger, Google térkép, Kakao talk. Mindennapi használatban lévő alkalmazások számomra. Többször feküdt el a készülék egy alap feladat alatt. Fent említett app-ok futtatása közben. Hagyjuk már ,hogy mindenkinek makulátlanul megy. Az enyém egy rakás szar. Ami jelenleg is szervízben csücsül. Aztán ahogy olvasom nem voltam egyedül a néha nem túl faszán futó app-ok terén.
Nem lázongás vagy bármi ami ide vezet. De nézzetek már a kijelző mögé is " az enyém csinált valami hasonlót?"
Persze egy jobb Soc lehet jobban muzsikálna. De attól még a szar szoftver megmarad.
Elnézést. -
mhydas99
senior tag
válasz
tomazin #2048 üzenetére
Nekem is hidrogel folia van rajta es normalis szilikontok nem a gyari ferreros dobozminosegu muanyag. Nem jon fel nekem oldalt a folia es meg sem moccan. Neha kis levegot kap a jobb also szelen kb fel centin de erosen ranyomok.lesimitom es mar nincs ott. Normal tokba meg ugy kell belerakni hogy eloszor a bal oldalat szepen beteszed aztan korommel kifeszited a tok jobb oldalat es gyorsan belerakod a telot. Nekem ugy mindig jol megy.
-
mhydas99
senior tag
válasz
Garfield85 #2042 üzenetére
Nekem sima Edge 40 van es majdnem teljes aron vettem szoval nem azert mondom de nagyon jo telegon! Tenyleg! A kategoriajan belul kivalo, aki meg 110-120 korul szerezte meg annak ajandek. A Neot nem vennemeg a helyedben mert muanyag az oldalso kerete es nem aluminijm ami miatt serulekenyebb. Szinekkel ne foglalkozz mert mindenkepp tokba kell rakd a hajlitott kijelzo miatt. Arra mehet is a hidrogel folia nekem is van tesI a dolgat. Folia nelkul ne hasznald mert konnyebben karcolodik es serulekeny. Nem csak a sima 40, hanem az osszes hajlitott kijelzos. Teljesitmenyben gyors. Nem lesz vele gondod ha nem a tesztfuttatasra mesz ra. Fotok jok, nem kivaloak de ha ertesz a fotozashoz kezi modban vagy utoszerkesztessel nagyon jo lesz. Kijelzomerete 6.55 a simanak de kevesebb ek erzed mert vekony. Mondjuk tokban pont nem. Gyorsan tolt, 45 perc es benne a dzsuz. En nagyon szeretem a razasra aktivalodo zseblampat, napi szinten hasznalom es baromi jol jon. Plusz zoldben es vorosben nagyon jol nez ki a sima is. De te tudod hogy dontesz. Annyi hogy az Edge 40 meg jovo nyar elejenkapja meg az android 15ot es 2026ig jon ra biztonsagi frissites (nem havi). Ha neked ez keves akkor vegyel idei tipust vagy mas markat mert a Moto nem ad hosszu termektamogatast, az csak a Samu meg Google, Apple. De a sima a 2026ig tarto tamogatasaval is jo lezz hidd el. Plane h Google a kovetkezo android frissiteseket megszorja majd AI okossagokkal amikhez kelleni fog beepitett AI chip abbol is eros uh ha jo dolgokat talalnak .ajd ki akkor lehet valtasz amugy is.
Szoval szeri tem Neot ne vegyel mert a sima Edge 40 elpicsazza. Akksi an amugy 1 napot elmesz vele no para. A Mediatek proci eleg kellemes csalodas. Wifi jelerosseg kivalo nalam. Veri a Samu S21em (oke, az nem nagy erdem tudom). Egyedul a Huawei P szeriaknak jobb a wifi erossege nalunk de az meg az egyik legjobb. Fusion nem volt a kezemben de latva mire kepes es mennyiert szgem egyertelmu: Edge 40.
Barmit is valassz jo nyomkodast. -
Milka 78
nagyúr
válasz
tomazin #2048 üzenetére
Nekem most néz így ki az emag-os fóliám, de az január óta van fent. Nem tolta fel a széleit egyik tok sem (igaz nincs zsebben sosem). Ahol levegős lett a széle az sérülésből/leejtésből és az én béna felrakásomból adódott.
Viszont ez a fólia nem "regenerálódik" a kisebb karcok is ott maradnak.
Talán azért nem tolja fel a tok, mert a fólia minden oldalon úgy 2mm-el kisebb. -
Hidrogel folia velemeny
Nagyon szeretem,h matt, nagyon jol fel is megy, serulesek tenyleg eltunnek rola, de:
Egy sima kinai korbetok feltolja a szelet, ezert kuncsorogtam itt gyari tokert.
Illetve ahogy eszrevettem ha a zsebedben van a telefon sokat az eltolja a foliat.
Csinaltam is egy kepet, hogy mennyire oldalra es feltolta. Kb 2honapja csereltem (bar eddig egyik folia se birt sokat, az uvegek sem)
-
válasz
Garfield85 #2045 üzenetére
Fel eves. De en eddig sem ereztem tul acelosnak max reggeltol estig birta, de ezen most elegge meglepodtem.
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Garfield85 #2042 üzenetére
Itt szinte mindenki olcsón vette az Edge 40-et, mert többször akciózta az EMAG és a 40 Fusion is szinte mindig drágább volt.
A kijelző gyönyörű a sima 40-esen az aksi meg lazán bírja az 1 napot 4-5 óra képernyő idővel (netezés+játék), úgy hogy még marad is benne 30-40%. -
Garfield85
tag
válasz
Milka 78 #2041 üzenetére
Valami ilyesmit vontam le én is a 2 40es között,csak furcsa,h drágább a Neo, mint a sima 40,vagyis itt Romániában. A kisebb akksi amitől tartok,illetve a kijelzőben elvileg több szín, erősebb fényerő a neoban,bár a valóságban nem tudom érzékelhető e.
A fusion tesztjét újból elolvasva a mobilarénán már elég lehangoló,kb ki is esik. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Garfield85 #2040 üzenetére
A Edge 40 a legerősebb ezen a téren, ergo jobb játékra, gyorsabb a belső tár bennük. Fotóba üti a NEO-t.
Az 50 Fusion állítólag fotóban erős lesz (majd a tesztek után okosabbak leszünk) és Android 16-ig frissítik, míg a 40-esek A15-ön megállnak és 2028 januárig kapják a biztonsági frissítést. -
Garfield85
tag
Sziasztok!
Új Motorolan gondolkozok, edge 40, edge 40 Neo illetve edge 50 fusion
Melyik a jobb? Nekem a 40 Neo kék színben a befutó,de proci szintén nem tudom melyik jobb. -
$p@rr0w
őstag
Sziasztok az android 14 ota updatet állandóan feldobálja a telefonom, de se időm se kedvem nincs hozzá jelenleg. Ki van az automata letöltés a beállításokban kapcsolva, de folyton feldobálja, mit tudok tenni? Gondolom usb adb modban kellene tiltani de melyik appot pontosan?
-
Scooter86101
tag
Sziasztok . Nekem is frissült 14 re az android , viszont a messengeres üzenetek rendre csak akkor nyilnak meg hogyha megnyitom a messengert is...létezik erre gyógyír eme remek telefonon ?
-
pietrrr
aktív tag
válasz
grafnet #2034 üzenetére
Én eltüntettem alulról a gombsort, viszont nem az Androidos gyári gesztusvezérlést használtam (oldalirányú simítás), hanem a Samsung-specifikust, ami azt jelenti, hogy a gombok helyén lentről felfelé simítottam a kijelző alját a gombok helyén. Nekem anno ez volt a legkényelmesebb, és gombok híján kaptam egy nagyobb kijelzőt is. Többek között ezt is sajnálom, hogy itt nem elérhető.
-
pietrrr
aktív tag
Frissítettem A14-re, de nálam nem javult meg a messenger. Továbbra is csomószor csak akkor kapom meg az üzeneteket, ha megnyitom előtérbe az appot.
Újratelepítettem, engedélyek meg vannak adva, akksihasználat korlátlan -> semmi változás.
Van erre valami tuti recept, hogy mi javítaná meg?
Edge40-en mindenkinek szarul működik?#2032grafnet
Az sokaknak nem kényelmes ám. Én pl előző Samsung telómon egyedi, Samsung-specisikus kézmozdulatokat használtam, aztán itt meg vissza kellett szoknom a gombokra... -
grafnet
Topikgazda
Miért nem használjátok a kézmozdulatokat?
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
Steve198310 #2028 üzenetére
Köszi, remélem ezzel már nem lesz gond!
-
Steve198310
őstag
válasz
Kiskutya #2005 üzenetére
Üdv!
Lassan 2 hete használom. Még az ismerkedés fázisban tartok. Eddig nagyon tetszik. Xperia 1-ről váltottam a Motorolára. Ami kezdetben megfelelően üzemelt. (kb ~2 hétig ) Oszt valami lötte.
Mindegy most már nem fontos.
MI14
Szóval 2 hete használom. Nem épp ez volt a terv, hogy lecserélem az Edge 40-et.
Nagyon kezes. Ez a kompakt méret is igazán megfelelő
Az app-ok jól vannak optimalizálva. Eddig nincs baj vele. (Ami a Motoroláról nem mondható el. Ok tudom nem egy kategória.)
Nem volt még Xiaomi készülékem így most ez a rendszer is új számomra. Meg állítólag valami más van rajt mint előtte voltak a készülékein.
Nagyonjó akku időt kilehet belőle tekerni.
A kijelzője nagyon szép. Fényerőben is megfelelő. Nem is zavar, hogy végre nem lekerekített a széle. Van hozzá megfelelő védőfólia. ( Biztos ami biztos).
Van benne infraport. Az egyetlen aminek az elhelyezkedése nem tetszik. Nem a keretben van hanem a kamera szigetben.
Adnak hozzá egy fasza "sziló" tokot. Ami nem áttetsző hanem kék. A készülék fekete színű. A kerete alu. Kinézetre is "almás". Masszív. A mérete ellenére van súlya.
Kamera felhozatal. Azzal aztán végkép nincs baj. Nagyon szép képeket lehet vele lőni. Amiket eddig csináltam azok megfelelőek. Még tesztelgetem a kamera rendszert. (elméletileg van agy párásodásos mizéria, gondolom télen jön elő)
Összességében kiváló.
Röviden ennyi jutott eszembe. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Gróf... #2023 üzenetére
Aqua webáruházbol vettem egy moto g34-et, 40 ezérért. Nem akartam elhinni, de vadi új, hibátlan készüléket kaptam. Egy darabig úgy maradt aztán fel ment 80 körülire. Vannak ilyen hihetetlen villám árak itt-ott. Lehet ez a cél, mert én is mondtam 1-2 embernek hogy 40ert mit kaptam ott. Meg most itt is mondom. Jó kis trükk, jó kis reklám 😄, de én is jól jártam evvel.
-
Gróf...
aktív tag
válasz
Bl.Gyo. #2021 üzenetére
Amikor én vettem egy pillanatig volt 124 a magenta. Talán csak az az egy darab ragadt be, vagy a bánat tudja miért.
Aztán az is visszaállt a normális árra.
Lehet, hogy ez is valami üzletpolitika, hogy egy pillanatra leejtik a béka segge alá. Valaki megveszi és onnantól a jó hírét kelti a cégnek. -
lanw
aktív tag
sziasztok,
van arra megoldás,hogy hívás közben ne nyomkodjam szét a kijelzőt a fülemmel/arcommal?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Bl.Gyo. #2016 üzenetére
Ennyiért nagyon ott van
Ja szerintem utolsó darabok.
Az 50 Fusion kb a hosszabb támogatást tudja felmutatni de az az SD 7s Gen.2 nálam kizáró ok. Mondjuk az Edge 50 SD 7s Gen.1-el is harmat gyenge és a Edge 50 Neo is csak megüti (alulról) az Edge 40 szintjét.
Ez az egész 50-es széria lóerő hiányos. -
Reyamllip
újonc
Haligali!
eMAG ról vettem.Tegnapig nem frissült így a korábban itt olvasottak alapján ki vettem a simet újra indítottam SIM nélkül erre jött két biztonsági frissítés kb 15 perc múlva mivel nem történt további frissítés vissza tettem a simet újra indítottam és még érkezett az Android 14 plusz két biztonsági frissítés.most U1TLS34.115-13-2 a szoftver száma
-
Kiskutya
veterán
válasz
Scooter86101 #2011 üzenetére
?
-
XSiGma
aktív tag
Emagtól 109.090 Ft-ért elhozható a telefon.
-
sniper112
aktív tag
Jött a júliusi frissítés
-
btomp
csendes tag
Sziasztok!
Honor 20 pro készülékről váltanék. Van valakinek összehasonlítási alapja? Érdekel a fényképek minősége. Csak hobbi, autó módban. Tudom az enyém csúcs készülék volt, ez pedig középkategória(?).Ami sarkalatos pont az a korábbi képeim kronológiai megjelenítése. 10 év fényképeit hordozom a telefonon, rengeteg mappám van a kameráén kívül és félek, hogy költözésnél ezeket összekeveri, ömleszti a rendszer. Volt már tapasztalatom más telóval és az a legutolsó módosítást , pl. egy másolást vett alapul sorbarendezéshez. Néhány ezer kép ömlesztése nem praktikus. A honor galériájával meg vagyok elégedve.
PC-vel összekötve tudom rendezni a képeket, egyéb letöltött pdf-excel fájlokat? Jelenlegit nagyon jól tudom szerkeszteni hisuite nélkül is mint egy sima adattárolót.
Néhány kompromisszumot hajlandó vagyok elfogadni de kényelmetlenséget nem akarok. Emiatt a honor 90 is szoba került, ott simább lenne a költözés, de arról több rosszatt olvastam, elvette a kedvem.
Még valami.. a navigációs gombok sorrendje balról jobbra haladva a visszanyíl, home és alkalmazásváltó, ugye? Én 10 éve így használom, nem akarom másképp megszokni. Az alkalmazás váltó gomb mellé van lehetőség értesítési sáv aktiváló gombot kirakni? Vagy ez a honor sajátja?
Bocsi, hosszú lett..
-
Kiskutya
veterán
válasz
Steve198310 #2004 üzenetére
Majd írj milyen az X 14!
-
válasz
Steve198310 #2002 üzenetére
Mi lett helyette?
-
Steve198310
őstag
Tisztelt tagok
Következő héten nyúgdíjba küldőm a Motorolát (megy megint szervízbe amíg nem javítják ki ) Bár a Lenovo support is érdeklődik a készülék után.Szeretnék tesztelni. Ilyen hibával még csak egy készülék volt. Kapott a tulaj más készüléket. Elkellene küldenem az általuk megadott címre, hogy foglalkozzanak vele. A magyar szervíz kicserélte az USB-C csatit. Persze a Wifi6 probléna azóta is fennáll.
De jött mellé más. Instabil szoftverek ami a család többi tagjának rendben vannak. Persze más készülék gyártók. ( Samu, Sony, Honor). Semilyen wifi6 hálózaton nincs el. Eldobja aztán percek mire újra rárudom erőltetni 1-2 percre. Ha vissza is tudom erőszakolni lezárom és már el is dobja. Itthon több csatornás a router. Egyszerüen nem tudta eldönteni, hogy 2,4 ghz vagy 5ghz szörföljön. Folyton megakadt. A hatótáv növelő is zavarja. Mindíg a távolabbit választja. Az én készülékem "kapufa".
Alig várom megjöjjön az utód. Már 1 éve szenvedek ezzel. Valami miatt ez jutott.
Biztos ha nem lett volna ilyen probléma a készülékkel máshogy vélekednék a márkáról. De biztos jó de én szoptam vele.
Szóljon mellette, hogy elég fürge, van benne tárhely. Én még a képeknek is örültem amiket lőtt. Elég jók voltak. Sőt. Az nálam nagyon jól működött. Ürömben az öröm. Olyan makrokat csináltam vele ami hogy mondjam észbontó. ( egy csavar ahova max a tenyered élével fér el. Kb 3cm a lencse és a csavar között. )
Majd esetleg még írok mire jutott a gyártó a telefonnal.
üdv mindenkinek. -
Gróf...
aktív tag
válasz
tomazin #2000 üzenetére
Ööööö... Nem frusztrál. És nem tudom, hogy eddig működött-e. Nem kapcsolódik a frissítéshez!
Ezt teljesen általánosságban kérdeztem.
Gyanítom, hogy eddig sem tudta az alkalmazás. És azt gondoltam, hogy az androidon belül kell adni neki jogosultságot, hogy a háttérben is működjön.
Mintha láttam volna erre vonatkozó beállításokat. Talán az akkumulátornál, vagy a bánat tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kuponkunyeráló
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest