Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Kedvenc játékékom.de vagy két éve nem játtszottam már vele. Yagrumot megtalálod a Divayth Fyr, Televanni mágus által üzemeltett Corprusarium kazamatáiban, Tel Fyr-ben. Több okból is beszélhetsz vele, mágus céhes küldetés és a corprus gyógyításának kutatása során is. Sok információt ad a Dwemer eltűnéséről. Ezen felül alternatív lehetőséget nyújt a főküldetés végigvitelére: Amennyiben elutasítod Vivec segítségét, akkor ő el tudja megyarázni a Kagrenac's Toools használatát, ha elviszed neki a három fontos könyvet, amelyeket még Kagrenac írt.
Nekem a GotY van meg. Régóta tervezem, hogy felmoddolva újrajáttszom. Be is gyűjtöttem hozzá millió modot, de a jelenlegi vasam kevés ahhoz, hogy az összes grafikai modot feltehessem, úgyhogy ez a project még halasztódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest