Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Monitor hiba topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Házimozi haladó szinten
- XMLTV EPG letöltő progi
- TCL LCD és LED TV-k
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Igen, tényleg korrekt grafikája van; főleg a karaktermodok dobnak nagyot rajta szerintem.
Nagyon sokat játszottam vele 1-2 éve. Az egyetlen dolog, amit igazán fájlalok a játékban, az az elcseszett optimalizálás (vagy nem tudom, minek tudjam be)... Többféle videokártyával és konfigurációval is próbáltam, de mindig olyan volt, hogy egyszer száguldott, máskor meg látszólag minden ok nélkül csúnyán akadt. 
Amúgy van egy bolti verzióm (alapjáték + Tribunal + Bloodmoon + TES), aminek valószínűleg nem sok hasznát veszem már. Nem tudja valaki, hogy mennyit érhet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Windows 11
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Monitor hiba topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ASRock H110 Pro BTC+ LGA1151 Alaplap számlával, 6 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon sokat játszottam vele 1-2 éve. Az egyetlen dolog, amit igazán fájlalok a játékban, az az elcseszett optimalizálás (vagy nem tudom, minek tudjam be)... Többféle videokártyával és konfigurációval is próbáltam, de mindig olyan volt, hogy egyszer száguldott, máskor meg látszólag minden ok nélkül csúnyán akadt.