Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz Inv1sus #322 üzenetére

Erre használom az alkímiát.
    Jó kis restore (+ fortify esetleg) fatigue-es pósönök, olyan nincs, hogy kimerüljek és arra várjak, hogy feltöltődjek, hogy esetleg el is találjak valamit, ha támadok. A SPE pillanatok alatt nő a szintlépésekkor, endurance-szal együtt, hogy az athletics alacsony az elején, ám legyen, számít a speed attribútum is. Mivel állandóan futok, gyorsan nő egyébként is, és legalább nem zavar be a szintlépésekbe. Külön öröm már az elejétől levitálni, víz alatt lélegezni, vagy éppen járni a vízen, ha látok a távolban még egy kis szigetet... detect enchantment, detect key, sorohatnám, de a legszebb része akkor is a healing pósön, a gyári cuccok nagyon gyengék. Na meg legeslegelső kotyvasztás alkalmával csak a "salakból" bejön úgy 3-4000 arany, ami megint elég jól jön.
    Acrobaticsnál meg egyszerűen nincs jobb mellérakni a hiányzó STR pontokat, szintlépés nélkül... tökéletes kiegészítő üres kieg szkill.

Játékstílustól függ, tényleg... én szeretek már az elején nézelődni, próbálgatni... egyedüli gond általában az, hogy nehezen találom el az izmosabb ellenfeleket, de így sem kell félnem megoldhatatlan helyzetektől, pláne invis gyűrűvel a zsebben.

Aztán ha beindul az enchant projekt, nincs lehetetlen. Az első komolyabb cucc mindig egy konstans effektes water breathes sisak, a legelső apróság meg mindig egy 50 hápés gyógyi öv, meg egy naci vagy csizma, jumppal, az is nagy kedvenc. Igazából az enchantot imádom a legjobban, nagyon jó érzés mekgájvernek lenni... szalmakazalból atombomba? Megoldjuk:K!
    Van sok ilyen kedvenc, van "befejező" soultrapes fegyóm, amivel megadom a kegyelemdöfést, levitálós, featheres, fényt kreáló cuccok, detekt, fortify attrib... egyedül paralizálós fegyvereket nem csinálok és nem is használok soha... az valahogy nem fair, annál többre becsülöm az ellenfeleket.

Jó lesz már megint enchantolni, hjaaaj... felnyomni a INT-et jó négyszáz körülre, aztán hadd szóljon:D!

Youri: esküszöm gőzöm sincs, mire gondolsz, hogy én mire gondolhattam, amitől te arra gondoltál, hogy azt írtad, hogy megjavultál:DDD! Tényleg kicsit fura ez a fejlődési rendszer, de nem kell vele nagyon foglalkozni, a játékélmény a lényeg...

Új hozzászólás Aktív témák