Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Hát ha az a 25 pont PER ennyit jelent, akkor még jobb
! Mennyi kattintást megspórolok má'
! Már megszoktam, hogy leb__me_eznek... ez a Morrowind része nálam, ez adja az alaphangulatot
.A "trükk" a karakterfejlesztéshez kell, na meg nem is egy, száz. Nem pénzszerzésre használom, mert lóvéval, háát... azzal nem lehet mit kezdeni, pillanatok alatt dúsgazdag az ember. (A kedvencem talán a full master alkímia szet 2x10 aranyért.)
Interventiont fejleszteni? Azt hogyan, minek
? Már a legelején vehetsz Mark szpellt, töltött Recallos tárgyat...A Dragonborn elnevezést meg nem én aggattam Tiborra, hanem valamelyik könyvben olvastam, ingém, szóval valami közük csak van egymáshoz... azt gondoltam, hogy egyedül az ő nikkje, mert erősen úgy tűnt. A Talos, aazaaz, egen. (Igazából nem nagyon-nagyon fontos, csak szemet szúrt, és hangosan felmosolyogtam
!)
Na majd ezután borzasztóan forráskritikus leszek, ha nincs skill increase, csukom is be a könyveket azonnal
! Amit elolvasok, az is hülyeség, szép
!
Tálas S. Tibor, brááhááháhá
!Te végigjátszottad a Daggerfallt is? Az az intró, az kegyetlen, kegyetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tesla topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Garmin Fenix 8 sapphire amoled 47mm Navigate(!), számla, garancia.
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Mennyi kattintást megspórolok má'
.
? Már a legelején vehetsz Mark szpellt, töltött Recallos tárgyat...
! Amit elolvasok, az is hülyeség, szép
!