Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boglya
senior tag
Na szóval: a páncél értéke elég alacsonynak tűnik, bár az elején még lehet h nekem is annyi volt
. Ha gyenge vagy, vegyél potion-t a Balmora-i kotyvasztónál: van mindenféle növelőszer (a legfontosabb az életerőnövelő
) és ha már ott vagy vegyél egy láthatatlanság italt. Balmorában van pár torony, az egyikben (nem emlékszem melyikben) az emeleten ahol az őr van a szekrény tetején van egy kard, a játéknak majdnem közepéig nem is találsz jobbat (én kb 3szor lebuktam mire sikerült elcsenni-ha nem sikerül töltsd vissza).
Arra azért vigyázz, h olyan páncélzatfajtát vegyél magadra, amilyenhez a skilled a legmagasabb szinten van (ha karddal hadonászol akkor valszeg heavy armor, de Balmorában olyat még nem nagyon találsz)
Az ütéstípus attól függ mit csinálsz: máshogy üt ha egy helyben állsz, ha előrefele mész és ha oldalazol (asszem, de ez nem tuti)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- EAFC 26
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Ha gyenge vagy, vegyél potion-t a Balmora-i kotyvasztónál: van mindenféle növelőszer (a legfontosabb az életerőnövelő