Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Köszönjük a linket! Ez új dolog számomra.Várjuk a képeket! Úgy látom, ez egy teljesen új program ami pont arra nyújt gyógyírt ami az én bajom is: az inkompatibilitásokra. Ennek a csomagnak sok elemét használom már, a legfontosabb a MGE, de hibátlan működésre bírni még nem sikerült őket együtt.
Nálad voltak fönn modok vagy a MGE, mielőtt ezt feltetted? Az a kérdés, hogy mit történik, ha feltelepítem ezt a csomagot, ami sok olyan elemet tartalmaz, ami már fenn van. Gondolom célszerű lenne szűz, újrainstallált Morro-ra feltenni, de akkor mi lesz azzal a sok moddal, ami nálam fenn van, de nincs benne ebben a csomagban? Pl qrvajó szőnyegek, freskók, faliszőnyegek, könyvborítók, lélekkövek, egyéb belső tereket feljavító modok, amiket feltettem stb stb. Vagy mi lesz Valaity7 Hlaalu építészeti textúrákat feljavító modjával, vagy az új Telvanni textúráimmal stb. Ezernyi kérdés. Meg persze mi lesz a régi mentésekkel?
Mindenesetre kíváncsian várom a képeket, aztán teszek fel én is, és összevethetjük őket.Kareszovics: Ez nem hiszem, hogy lett volna ott korábban, nagyon új dolognak tűnik, lehet hogy MGE-vel kevered, amit én linkeltem be még régebben. Ez a project tartalmazza az MGE-t és még sok mást is. Steammel mindig csak baj van.
Ennek a csapatnak a honlapján részletes telepítési útmutató van Steam-es példány esetében is. A magyarítással meg Steam nélkül is sok baj van, csak akkor javaslom, ha semmiképpen nem boldogulsz angolul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennek a csapatnak a honlapján részletes telepítési útmutató van Steam-es példány esetében is. A magyarítással meg Steam nélkül is sok baj van, csak akkor javaslom, ha semmiképpen nem boldogulsz angolul.