Hirdetés
-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
firstsoft
csendes tag
válasz
hedgehog #5556 üzenetére
A 3700 szerintem baráti ár az eddigiekhez képest. Lehet, ha sokat alkudoztam volna a kiscsajjal a telefonban, a 18 Mbitet is beállította volna ennyiért... Mindenkinek azt javaslom, hogy alkudozzon velük pofátlanul.
A stabilitással szerencsére soha nem volt gondom, kíváncsi leszek, hogy bírja a 12 Mbitet.
-
firstsoft
csendes tag
válasz
kabelmania27 #5550 üzenetére
Megcsináltam a speedtestet, ez lett belőle.
-
firstsoft
csendes tag
-
firstsoft
csendes tag
válasz
kabelmania27 #5548 üzenetére
Na ezt nem is figyletem. Csak azt nem értem, hogy a fény visszafelé miért halad ennyire lassan...
Felhívták a figyelmemet, hogy az üvegszálas optikai kábel a legmodernebb techonlógia, az árak is ehhez mérten kerültek kialakításra. Ha mindenki ezt használná, akkor a fajlagos költsége már jóval kevesebb lenne, mint az ADSL-nek. Tehát lesz még olcsóbb is. Nem zárkózom el egyáltalán a dolog elől, de az én igényeimnek a UPC most megfelelőbb csomagot ajánlott.
Örülnék én a 120 Mbitnek is, de sajnos nem vagyok Berki Krisztián, így nincs 1,5 millióm alsógatyára. -
firstsoft
csendes tag
Én maradtam a UPC-nél. Felhívtam ma őket, hogy lemondjam az internetet. Alaposan aláígértek a T-Home-nak. T-Home-os srác a 10 Mbit-es internetre 5.240-et, a UPC a 12 Mbit-re 4.290-et mondott a Solo vonalért. Nekem bőven elég a 12 Mbit is. Végre a 29-es körzetben is kezd kialakulni egyfajta versenyhelyzet.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Series S. 512GB. SSD. Mega Csomag Makulátlan/Újszerű állapotban eladó! (CSERE IS PS5.)
- Eladó új profi HP üzleti laptop előtelepítve
- Eladó Porsche modellek, bolti áron.
- Corsair VENGEANCE RGB PRO SL 32GB (4x8GB) DDR4 3200MHz CMH32GX4M4E3200C16W memória kit eladó.
- Samsung S25 Ultra (Samsung.hu) Buds 3 Pro (Media) + Gyári 45W Adapter + 1.8.M Töltő Kábel (Media)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest