- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
pinnacle #12676 üzenetére
T-s Huawei ONT-al (és bizonyos telefonkészülékekkel) nekem is "hasonló" bajaim voltak. Nálam konkrétan beszélgetés közben is voltak "zavaró hangok". Több különböző telefont is kipróbáltam. A "problémások" egyikével sem volt gond előtte más kiépítésben, csak nálam ebben a felállásban. És voltak készülékek amikkel pedig semmi gond nem volt nálam sem.
Az eredeti kicsit komolyabb telefonom nem működött jól és a további 4 kölcsönkért telefonból is amit próbáltam 1-el szar volt a vonal, 3-al viszont nem. Végül egyszerűen lecseréltem a telefonomat egy másik és nálam kipróbáltan jó (Panasonic legolcsóbb hordozható) telefonra. Azóta semmi baj nincs...
Nem tudod kipróbálni egy másik fajta rögzítős telefonnal, hogy azzal is fenáll-e a probléma?
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged