Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petata
őstag
most kellett lehülyézni szegényt?
-
Isual
veterán
A fene a fajtájukat... ilyenek ezek, de ezt már túltárgyaltuk egyszer. Már azt hittem télleg volt valami konkrét incidens... de csak simán szemetek.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ismerem a módszereiket
Isual: Semmi ilyenről szó sincsen. Viccelkedtem csak... Nekünk ők perszehogy fájnak, mert ugye rendszerint nem a kishal az ami a végén nem evődik meg. De szerintem őket véletlenül sem aggasztja a létünk. Kicsikét se
-
Isual
veterán
Te, erre én is kiváncsi vagyok, miért olyan mérges az a viszony? ha nem vagyok Windisch-Grätz...
-
stranger28
addikt
Ennyire jóban vagytok?
(#895) Isual:
Szopass már még, igen, ezaz.
vond: Tégy igazságot, te tudod, hogy mi a helyzet.
-
Isual
veterán
basszátok meg már Virág elvtárs is megmondta... az a gyanús, ami nem gyanús... ezek az imperialista mocskok beássák észrevétlenül magukat közénk és akkor csapnak le, amikor a legfájóbb
-
vond
MODERÁTOR
Ezt már nem mosod le magadról...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Mindenesetre ha megtudják, hogy az ellenséggel cimborálsz, szerintem keserves kínokat kell majd átélned
-
stranger28
addikt
Kár volt elszólni.
Igen egyébként, de én a fórumért felelek, hogy ne kurvaanyázzák egymást, nem a boltért. Mondom, hogy engem is kimoderálnak, mert néha olyanokat írok...
Vannak túlbuzgó emberek, na.
Lhééécci.
(#891) Isual:
szerk: Picsába már!
-
Isual
veterán
Én - Isten látja lelkem - tiszta vagyok mesterem!
hallod micsoda képmutató ez a str28
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na várjá... öreg vagyok, lassan rakok már össze puzzle-t. Te moderátor vagy ott? Oooott?
Hát... meggondolom nem lesz-e pont zárva az ajtó holnap -
Isual
veterán
nagggyon sokat kell igyak, hogy ilyesmire legyek képes
de legalább az Oázis benne van
hatalmas a tag - nem hívod meg PH!-ra, oktasson minnyájunkat
@vond: na jo, annyira megse frappans csak nagyarcoskodo lenne
Igen igen, gyulolnek? Mondj nekunk estimeset Nyugdijas!
-
stranger28
addikt
Ki is fogják szedni belőle azt az oázis dolgot. Én nem szoktam bántani az ilyeneket, de felettem is vannak azért.
Egyszer az én hozzászólásom is kimoderálta, érdekesen mutattunk...
Gyűlölnek?
-
vond
MODERÁTOR
Ne csigázz, mester (új arcképes móka)...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Jézusereje. Ki lehetett ez az agytröszt
És akkor csodálkozok, ha iponék direkt gyűlölnek minket
-
stranger28
addikt
Persze, csak érdekesen.
iPonon írták a monitoros topikban:
"Dell U2312HM ved meg. 8ms-os, de input lagban 0,6 ami majdnem egy crt szintett hozza. Magyarán most kapható legjobb best/buy. Éles képek, nagy beláthatóság és szép színek jelemzik. IPS moncsi youtubon rá keresel: u2312hm gaming. Ott is látni fogod semmi utóhuzást nem tapasztalhatsz. http://www.oaziscomputer.hu/termekek/monitorok/24/dell-ultrasharp-u2412m
Itt vedd meg, mert pixel garanciát kapsz és plusz 3eft ért beállítják. Igaz a glow hatás van, de az nem fog zavarni, mert kényelmetlen helyzetben vehető észre. Ha részeg vagy akkor észre eszed, de hamar beis alszol. SZóval crt ről váltottam és Óázis szakboltban lettem szerelmes bee. Elötte Auchan is néztem, de ott egyik sem tetszet."
Ilyenkor szar modinak lenni, mert annyira beleszerkesztenék, hogy az valami hihetetlen. De ugye demokrácia van.
-
Isual
veterán
csak meglepődtem, na
(just kiddin'
)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Szóval már az is baj, ha dolgozunk, he?!
-
Isual
veterán
de jókat mond
-
stranger28
addikt
Ez is meg a monitorosban is volt valami érdekes emlékszem. Nem szokott ilyeneket. Figyelek 'zmeg.
-
Isual
veterán
miért?
-
stranger28
addikt
El Kebir kicsit betépett szerintem vagy valami hasonló.
-
stranger28
addikt
Balfaszok
-
Isual
veterán
ezen jót mosolyogtam... amikor a design a funkcionalitás elébe kerül... Samsung
-
petata
őstag
arra
-
Isual
veterán
Te ugye az MVA-s verzióra mondtad, hogy kellemes csalódás, vagy ez volt az - már nem rémlek..
-
petata
őstag
Nem tudom, úgy emlékszem Dellt mondtam, aztán leszarta, merthogy neki TV kell, így maradt az LG.
De olvass vissza, nem emlékszem teljesen.vond: egyszer megtalállak, és akkor megbánod a kijelentésed.
szerk: itten vannak: [link]
-
vond
MODERÁTOR
Én láttam, petata vót...
Fúúúúú... Ááááárulóóóó...
-
Isual
veterán
tevoltál?
-
petata
őstag
Én mosom kezeim. A dellt akartam rásózni.
De inkább ez, mint egy tn.. -
vond
MODERÁTOR
Nem-nem... Már amennyire emlékszem...
-
Isual
veterán
én nem nagyon nézegettem mostanság a topicot, de ajánlotta valaki neki ezt megvételre???
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
stranger28
addikt
Egy vonatjegyet nem lehet anélkül megvenni, hogy 2 hiperpigmentált ne akarjon lehúzni/tárcával elfutni... Látta rajtam, hogy nem szeretem, úgyhogy azzal kezdett, hogy ő félig francia félig magyar és utálja a cigányokat, meg akarják verni, segítsek már neki párszáz forinttal.
Másik simán időt kérdezett.
Imádom az országot.
-
petata
őstag
Most jövök...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Be a rohadt. Ráadásul hogy... Szerintem csak azért, mert a többiek se hitték el, hogy ez elkezd szökni már az elején
Viszont Queen Victoriának sokkal jobban szorítottam, az nagy csalódás volt, hogy igy hagyta magát megszopatni. Eltaktikázta, nah... Megérdemelte volna a három aranyat, és igy elbukni kettőt is belőle...
-
stranger28
addikt
-
vond
MODERÁTOR
Yep...
A "Sir" csak behúzta a hatodik aranyát is, mi?
-
Nyugdíjas
nagyúr
De cararrai márványból kérem.
-
vond
MODERÁTOR
Vigyétek le 120 alá, és szobrot állítunk Nektek...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Megdolgozzuk őket a másik képbóttal, né aggóggyatok
-
Isual
veterán
Irreálisan sok a 840, majd elválik mennyi lesz kishazánkban ha ideér...
-
stranger28
addikt
Hát igen, 950 körül megy az U2711, de most le is van értékelve 784 dollárra.
-
vond
MODERÁTOR
Szerintem a képen nem a 2713-as van... Talán az U2312HM lehet? Persze, aztán elképzelhető, hogy benéztem, de mindenestre a két oldalsó USB2.0 port elég árulkodó (mármint a képről)... Vagy csak szimplán nem használtak kék műanyagot...
Az jó, hogy végre tettek rá HDMI-t, így nem kell átalakítózni pl. konzoloknál, set top box-oknál... És mellette simán lehet használni a számítógépet DVI csatlakozón (ha nincs DP)...
De azért az a 840 amerikai dollár elég lelombozó...
-
stranger28
addikt
Eddig olyan, mint egy nagy U2412M. És hálistennek nem glossy.
-
stranger28
addikt
-
vond
MODERÁTOR
-
stranger28
addikt
Nem ismersz te még engem, vond.
-
Isual
veterán
ateremburáját, hát nagoyn nem!
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
stranger28
addikt
Kurvára, magyarázkodhatok mindig, amikor kérdezik..
Még a ragacsos fal is jobb lenne, lehet le is cibálom.
-
petata
őstag
Ne is szedd le a tapétát. Nagyon szexi.
-
stranger28
addikt
Kikérem magamnak.
Jól, kapott végre egy normális asztalt a géprencer, amit nem kell tuningolnom, meg a házbaszogatás közben kiderül ez-az, úgyhogy pár kisebb izé is jött. Mérnök leszek egyszer, de mire ezt az asztalt összeraktam hallod. Többivel nem volt gond, azok csak szekrények. Nem tudom, hogy egy kevésbé felkészült ember mit kezdene vele...
Majd tolok fel képeket, ha visszajöttem Pestről.
Előre szólok, hogy tapétaleszedés és festés helyett U2711 lett.
-
vond
MODERÁTOR
Nahhh, Mr. Ikea, hogy állnak a bútorok?
-
stranger28
addikt
ájm bekö
-
petata
őstag
teaway
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ha meggyógyulok addigra akkor én
-
Isual
veterán
nade ki kalibrálja...? csak egy jó válasz van
(#844) Nyugdíjas: helyes
-
petata
őstag
hát ez nem hangzik jól.. ráadásul MP
Sejtem, de megpróbálom, max lesz egy fél órás fagyás. Ahogy néha net közben szokta.#mindenki:
Ha minden jól megy, jövőhétre lesz egy kalibrált U2311H-m. -
Isual
veterán
nem
-
petata
őstag
Szerintetek egy öregecske 1,8GHz-es Sempronos fél giga ramos nemtommilyen vga-s gép elbírja full-low-on a GTA San Andreas-t?
-
vond
MODERÁTOR
Nem a szart nem...
Csak épp a kézimeccset nézzük...
Oszt' mán' későn néztem vissza péhára... -
stranger28
addikt
Nem gond, így úgyse találják meg, ha rámkeresnek.
Na, én léptem, megjöttek a bútorok, úgyhogy beleállok az összerakásba, mert sose lesz kész.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Legalább nem ülsz egyfolytában a ph! előtt, mint mi. Jobb ám neked
-
vond
MODERÁTOR
Én meg kint hagytam a "boltjaink"-at... Már későn jöttem vissza...
No mindegy... -
stranger28
addikt
Természetesen.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Képbolt
Ezt még fogom használni. A jógdíjakról is biztosan meg tudunk egyezni
-
stranger28
addikt
Szerintem fényevő.
-
petata
őstag
Egy majom, méghozzá az a változat amelyik nem tud írni.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kicsit le vagyok maradva, most olvasom mi termelődött a monitorosba. De ő mit fogyaszt egyébként?
-
stranger28
addikt
Milyen lelkes már az elégedett vásárló. Be kéne őket fogni energiát termelni szobabiciklin.
-
stranger28
addikt
Így van.
9 nap és kérhetsz engedélyt.
-
Isual
veterán
A lábtoló szerintem inkább pszichés kihívás, mint fizikai - hatalmas izomtömeg, nyilván nagyobb az izomfájdalom is, de ha az ember elhiszi, hogy kinyomja, akkor - hacsak a térdízülete nem gondolja másképp - nagyon nagy súlyok elérhetők. Persze ésszel, hosszú és kitartó munkával. De kb minden kivételes teljesítménynek ez a kulcsa.
-
stranger28
addikt
Simán, 120-at az is kinyom, aki életében először ül be a gépbe, szóval vagy 50 kila.
Ha kicsit foglalkozol vele...
Ja, látom, vágod te.
-
Isual
veterán
ne csigázz már, miaz nálad egy U2410-nél, hogy szép?
Hát doppinggal 400 biztos menne nekem is...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Egy U2410-et. Örült is ma a tulajdonosan neki. Tényleg szép lett az eredmény
A "Sir" úgytudom 600kg-al szokott tologatni
-
Isual
veterán
mit kalibráltál éppen?
(#810) Nyugdíjas: én egy időben kishelyben versenyeztem, nekem 240kg volt a max lábtolóban és seholse voltam jóformán
-
stranger28
addikt
-
Nyugdíjas
nagyúr
Najó, ő tényleg klinikai eset. Az a baj van amikor a boltba is betérnek ilyen arcok. Van neki elképzelése, nagyon is pontosan, hogy mit szeretne. Csak elfelejtette megnézni van-e metszete a valósággal. Erre mondjuk, hogy "sajnálom Uram, ezt a monitort még nem gyártották le"
-
stranger28
addikt
De, ha egyszer menthetetlen valaki, akkor érdemes Vészhelyzet alapján eljárni: elvesztettük, halál beállta, azt cső, mennek kajálni.
-
petata
őstag
hagyjámá
utálom az ilyeneket, mostmár privátban folytatom, a végén tényleg kitiltást kapok
-
stranger28
addikt
petata bekeményít.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én is szeretem, bár nézni nem szoktam, csak belekukkantok az összefoglalókba. Annak ellenére, hogy csinálni nagyon szeretem, nézni nem nagyon tudom hosszabb távon a kerékpárt... Elunom hamar. Ezért csak megnézem az összefoglalókat, azt' annyi.
-
stranger28
addikt
-
vond
MODERÁTOR
Basszus, most olvasom, hogy Sipi elhunyt...
Két hete még nyomta a Tour közvetítést a Knézyvel, most meg nincs többé... Hihetetlen...Iszonyatosan szomorú lettem ettől a hírtől... Egy remek ember ment el...
-
stranger28
addikt
Dede, ő az. És milyen pontos vagyok, 196 centi és 159 kiló.
Ha szereti csinálni, az jelent annyit, mint bármelyik koksz. Na, ha erre még rákokszol meg csinálja, amiket írsz, akkor nagyon durva lesz. De mint mondtam, leszáradnak a golyói.
-
vond
MODERÁTOR
Nem Bob Sapp az?
----------------
Amúgy én az országúti kerékpárért vagyok oda... Nézem a gyönyörű tájakat a Tour-on, meg a Giro-n, hallgatom azt a két idiótát (Sipi + ifj. Knézy), és még valamennyire a verseny is érdekel...
Szerencsére a páromat is rászoktattam az elmúlt években, s most már együtt nézzük/hallgatjuk (mert van, amikor csak ez utóbbi megoldható sajnos)...
Tisztában vagyunk vele, hogy vélhetően mi megy a háttérben... Durva orvosi team-ek állnak a csapatok mögött, nyomják a szereket erősen, meg ömlesztik a magaslati levegővel dúsított vért, meg hasonlók... De ettől függetlenül nagyon tudom élvezni (lásd a fenti dolgokat)... Csak kár, hogy mindössze 3 hétig tart mindhárom nagy körverseny...
Az mondjuk, ahogy Voeckler az idei Tour-on megnyert egymás után 11 hegyi befutót, közte a király etapot, 4 baszott nagy heggyel, tök egyedül, segítő nélkül, az mondjuk nálam már az emberfeletti kategória... Lehet benne bármilyen koksz, nem attól ment neki így... Világos volt, hogy a szívéből, meg idegből tolja... /// Milyen fejeket vágott már, mikor tekert fel a 2 km magas hegyeken a futamgyőzelemért, meg a pöttyös trikóért?
No meg persze Wiggins sem volt gyenge, ahogy izomból lehozta az egész Tour-t... Meg a "segítő", Chris Froome, akit vissza kellett hívni, nehogy elmenjen az "öreg" mellett a hegyen, olyan bika volt...
Na mindegy, nem untatlak Titeket... Lehet, hogy nem is érdekel senkit az egész, csak hát elragadott a hév...
Szép napot!
-
stranger28
addikt
Hajtókart meg pedált én is, csak nem pont így.
Mondjuk az régebben volt, amikor én "dörtöztem".
Még a kerót is el kell adni...
80?
szerk: To sum up, ezek állatok.
Bohócról eszembe jutott egy ketrecharcos, csak nem tudom a nevét.
Az olyan, hogy vagy 160 kiló izom meg vagy 2 méter, de mindig elverik, azt ott szenved meg sír a földön.
De meccs előtt meg veri a fejéhez a mikrofont meg I'LLFUCKINKILLUALLBITCHESASKDAKSFJKASJASJFAJSJASFJASFASDASDJSMOTHAFUCKA%%%%SDAKSK!!
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hát ezek szoktak néha hajtókart, meg pedált törni. Keltenek bizonyos erőket a lábukkal
Nameghát 80km/h-val tekerni...
De a Wiggins se semmi az időfutamon az 52km/h-s átlaggal. Neki pl tök kár vennie egy robogót
Az a baj csak ezzel a kerékpársporttal, hogy itt aztán a dokik jobban versenyeznek. Igy kicsit rossz szájizzel nézem. Inkább csak amolyan érdekességképp, elcsemegézem...
-
stranger28
addikt
Hát igen, ez is olyan, mint amit beszéltünk, hogy egy idő után csak béklyó. Krav magán is, aki nagyon fel van gyúrva, azokat szokták legjobban gyepálni. Lassúak, nagyok, saját karjuktól sem tudnak úgy mozogni, stb.
Láb az rengeteget bír.
Ismerek keményebb testépítőket, az egyik eltörte mindkét lábát pont egy ilyen gépen, de kitolta azért.
Csak utána ráállt és elesett.
Beszedett valami szart azt nem érezte a hülye. Utána meg majd leesnek a tökei.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Egyébként egy bohóc az ember. Minden közvetítésben mutogatják a lábát, ami még pályabringás körökben is igen durva. De nyerni nem ő szokott, hanem a "Sir". (Chris Hoy)
Ma volt olimpián team sprint, csak majd' két másodpercet vertek neki oda, szóval ennyit a lábáról
Csak mókás...
-
stranger28
addikt
Nem problémázok rajta, csak tudod, mindig odaugrik a szemem, hátha eltűnik, mert jött a kismanó a meséből.
Csak egyszer jöjjön be valami tényleg, veszek 3 27-es NEC-et és azon fogok passziánszozni.
Nem még, de igen durva. Bár ez csak egy bizonyos csoport.
De az a kerós odaver.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Get over it... azt javallom. Mindnek van valami baja.
Illetve most egy CG223w elé ültem oda a melóban... na az makultálan. Csakhát...(nyugi, nem vettük, nem megy ilyen jól
)
Amúgy ha már tömegnövelés
Láttuk ezt?
-
stranger28
addikt
Hát amikor valami idióta 13 éves jön apuval, az nem hiszem, hogy értékeli a munkám, csak menjen a fészbuk, de amúgy szokták mondani utólag, hogy tetszett nekik.
Így van. Le kell szarni, az a baja az olyannak, hogy hülye.
Gondoltam én, hogy ezért a heves reakció, nem azt takargatod, hogy tényleg nem csinálod meg. Ez a második lehetőség.
Egyébként, ha ettől jobb, nekem kétszer sikerült, egyszer, amikor megjött az U2711, meg mégegyszer, amikor visszajött a mostani.
Bár kicsit foltosabb, mint a másik, de sebaj, ezt vagy 2 napja vettem észre.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Az elélvezés nekem még nem megy,de majd gyakorlok
Hála a magasságosnak többnyire szeretem amit csinálok/unk, szóval annak aki értékeli szivesen elszöszmötölök. Kicsit rosszul esik a rózsaszin lelkemnek, mikor viszont le van szarva a munkám,dehát majd kinövöm
Illetve mostmár azt is tudjátok miért vagyok oly' szomorkás, ah jön a havi "nemkéremakalibrálástmertugysecsináljákmeg" ember a topicba...
-
stranger28
addikt
Ha én keverednék velük, akkor egyből kihalnának bonyolult reakciók révén.
Nem akarok belepofázni, de azoknál nagyobb a rizikófaktor, bár olcsóbbak, mint két 1 terás, ez tény.
-
stranger28
addikt
Megjött az étvágyad arra a nagyon jól sikerült monitorra, mi?
-
vond
MODERÁTOR
Jaj, hogy egyem a zuzádat... Milyen rendes
gyerekember vagy Te... Ilyenbű' kéne még vagy 10 millió...(#799) stranger28: Ezt a tenyésztést hogy érted? Ugye nem akarsz keveredni velük?
(#804) stranger28: Áááá, jó nekem ez, ami van... Nem mondom, egy 2711-et el tudnék viselni magam előtt, de nincs énnekem ilyenre pénzem... Most konkrétan leginkább egy 2 terás vinyót kellene kigazdálkodnunk, de eléggé missönimpászibül a helyzet...
-
stranger28
addikt
Az eddig dolgozás miatt kicsit (
), de amúgy elmegy, én is ilyen vagyok. Ha olyan gép van, amit élvezettel rakok össze, akkor azzal elpöcsölök, beállítom még a kis műanyag lefogatókat is. El is élveznek tőle mindig.
-
petata
őstag
Az igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest