Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stranger28
addikt
Pattog baszki a monitor, komolyan mondom, ennyire gázos a munkanélküliség? Senkinek nincs bazmeg jobb dolga? Elképzelem ezeket, és nem vagyok boldog.
-
petata
őstag
"A véleményeteket szeretném kérni ( főleg OLD Artistól) két monitorról"
Okay... ilyenekre még akkor sem válaszolnék, ha lenne kedvem. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
stranger28 #1997 üzenetére
Na, tanult kollégám Dan Marino...
-
petata
őstag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy Naga-ból van-e balkezes változat? És ha igen, hol kapni? Nyugdíjas?
(nem nekem kell)
-
vond
MODERÁTOR
Más.
Annyirakibebaszottulelegemvanebbőlabuziazájfonmániából, hogy az hi-he-tet-len...Mindenki bazzeg a kikúrt 200+ ezres ájfónötöket hajtja... Mindegy hány éves, mindegy mennyi pénze van, mindegy, hogy kell-e egyáltalán neki... Nem számít semmi... Ha kell, nem esznek két évig, csak ájfón legyen a zsebben... De hogy mit fog vele kezdeni, arról fingjasenemnincsen...
Atya-Úr-Isten...
-
stranger28
addikt
-
Isual
veterán
néha magam is meglepődök milyen kurvaértelmes tudok lenni
nem iszok eleget
-
Nyugdíjas
nagyúr
Férfiak!
Nem kő valakinek egy Need for Speed Run kupon? Origin-rő lehet vele letőtteni a gémet. Óccsón adom, sörre kell a pénz
-
stranger28
addikt
Én se venném meg azért abban az állapotban, amit a kép mutat. Bár, ahogy schawo is írja, ez csak kép, ki tudja milyen...
Csere előtti U2711-en nem volt ilyen sehunsemmi, egész bizgerélte is a lelkem, de ezen már van egy bal felül, viszont így már leszarom. De vágod, ha ott vagy a boltban, n+40 darab raktáron, meglátsz egy ilyet, aszondják nyomogassad, jólesza. Megvennéd?De az tuti, hogy nem jönnék rinyálni, ha elfogadtam végül és megvettem... Ezt én sem értem benne. Nincs szája, vagy mi?
-
Isual
veterán
válasz
stranger28 #1981 üzenetére
Kíváncsi vagyok micsinál, mert még simán visszaviheti ugye, de nem tűnik olyan durvának a dolog, főleg, ha nappali beállítású fényerőn fényképezte és nem 0-ásan. Van egy kis szivárgás, meg talán jobbalul egy kicsi bevilágítás + a glow és pacsi... ő meg kisírja itt a szemét, hogy 50k-ért nem ezt várta... beszarás komolyan... az én NEC-mnek is van bevilágítása meg egy nagyonpici szivárgása és legfeljebb örömömben sírtam miatta... emberek és a reális elvárásaik... de kurvára nem lennék eladó
-
stranger28
addikt
De miért vette meg, ha nem tetszik neki?
Nem értem én az embereket. Ha szart akarnak mindenáron eladni, vagy mosoly és szevasz, vagy kurva anyád és ami jön. De semmiképp sem az, hogy oké, köszönöm szépen!
Pláne, hogy 50k-ért már megvacsoráztathatsz egy luxusprostit. Meg akár monitort is vehetnél.
Aszondja neki, nyomogassa, azt jó lesz.
DDD
-
Isual
veterán
szeretem a hülye, de legalább végtelenül önérzetes embereket... mindig ökölbe szorul tőlük a kezem
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
stranger28 #1977 üzenetére
Faszgondolta, hogy ilyen népszerű lesz
-
vond
MODERÁTOR
"48kbe" - Értitek?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Bezzeg amikor kellene emberünk, akkor sehol sincsen, hogy rábeszéljen valakit a lehengerlő stílusában egy jóféle S2740-re
-
stranger28
addikt
Dizájn kell? [link]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Bekeretezni, falra fel. Minden hülyeség egy hsz.-ben. Csodás.
-
Isual
veterán
válasz
stranger28 #1961 üzenetére
azok is 6bit+A-fRC-sek... kivéve talán még az első U2311H eresztés, ami - ha minden igaz - még SLB1 végű true 8 bites panellel jött (dezz esküszik rá, hogy ami nála járt az valós 8 bites volt), de utána már igazoltan mind 6bit+A-fRC-s.
-
petata
őstag
válasz
stranger28 #1961 üzenetére
Ha jól tudom nem, csak a 2209WA. (bár az már rohadtul nem az előző széria
)
-
vond
MODERÁTOR
válasz
stranger28 #1959 üzenetére
Látomakkómostmáháromleszmindeképpen...
Egyébként ezek nem ugyanúgy 6-bit+AFRC-sek?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
stranger28 #1957 üzenetére
Oszt' minek-kinek? Ezekbü' akarná' panorámát építeni magad köré?
-
stranger28
addikt
Faszom, hogy sehol nincs már U2211H meg 2311H... Kéne találni valami eldugott lerakatot.
-
stranger28
addikt
Hadd élje ki magát.
-
petata
őstag
kis troll...
más: Olyankor jut eszembe néha, hogy felhagyok a szerveren való játékkal, mikor olyanokat írnak, hogy "én attam az ötletet" és társaik. Rosszul tudok lenni. Aztán persze azzal vagdalkozik a gyerek, hogy most direkt írok nagyon helyesen, hogy engem ne lehessen beoltani.
-
Isual
veterán
-
Isual
veterán
Isualnak volt egy szabad órája!
-
Nyugdíjas
nagyúr
Fogom strigulázni, hogy hányszor kapom meg az "és még te nevezed magad szakértőnek..." kezdetű örökzöldet. Annyira imádnivalóak ezek az arcok.
-
Isual
veterán
válasz
Nyugdíjas #1941 üzenetére
ja értem. hát bizony, édes ez ilyenkor mint a méz
főleg, hogy az egy azért hosszadalmasabb leírása a dolgoknak, s - habár szerintem is ez lenne a normális - szerintem kevesen olvassák végig, dehát míg odaát csak elzavarod, hogy olvassa el az első hsz-t, azért Te a boltból csak nemtudod kiküldeni, hogy várod holnap sok szeretettel, felkészülten és tájékozottan -
Nyugdíjas
nagyúr
A pixelgaranciát. Külön nem kedvelem azokat akik értetlen barmok, amikor te tudod a legjobban, hogy tettem/ünk bele munkát, hogy ne maradjon kérdés (már javítanék rajta én is egyébként,de majd eljön annak is az ideje), és akkor gyakorlatilag naponta 20x kiderül, hogy semmi értelme dolgozni. Na azért esik jól amikor kiderül hogy azért csak elolvassák.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
stranger28 #1937 üzenetére
Igen. A minap volt valaki a boltban akit teljesen megimádtam, pedig semmit nem tett a szerencsétlen, csak elolvasta a tudnivalókat, és mondta, hogy na, ezt olvastam akkor ez ugyvan, hogy izé...
Érted... elolvasta (azé' írtam oda), megértette, kérdést tett fel vele kapcsolatban. Én ezeknek már örülök.
-
vond
MODERÁTOR
Azért ez a Trufa nem gyenge bejegyzést domborított...
Már csak az hiányzik, hogy a Pippin is megjelenjen... -
vond
MODERÁTOR
válasz
stranger28 #1932 üzenetére
Túlzásba azért ne vidd...
Mármint a tanulást...
-
vond
MODERÁTOR
Látom, senkinek nincs ideje/idegzete reagálni a monitorosban...
Ezeket most én is kihagyom, sem kedvem, sem időm nincs megint mindent újra leírni...Háhhhh... Mire ezt leírtam, sztréndzsör már meg is törte a csendet...
-
korcsi
veterán
Tárgytalan.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Isual
veterán
válasz
stranger28 #1923 üzenetére
-
Isual
veterán
ha már állatkodunk
:
(#1914) Nyugdíjas: Én egyszerűen - mivel szeretem a logikáját - a tftcentralos tesztek metodikáját koppintanám. Nyilván, amit megcsináltam azok közül. De nekem az az a sorrend és terjedelem, ami pont kielégíti a kíváncsiságomat, lövethető, ésszerű és kellően alapos. A legutóbbi prohardver teszt már sokat javult efelé, de logikailag - meg szakmailag - még nem az igazi, de valami hasonló stílus szerintem tuti nyerő.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
stranger28 #1915 üzenetére
Kösz, hasznos. Merítek belőle
-
stranger28
addikt
válasz
Nyugdíjas #1914 üzenetére
Hát fogalmam sincs hirtelen miket szoktak beletenni, de amiket én mindig megnézek: a talp milyensége; recseg-ropog-e, mennyire van összerakva; menüt mennyire könnyű kezelni és milyen; AG; méretek; kalibrált eredmény, kontraszt, ilyenek, de ezt nyilván benne lesz; mennyire melegedős, mennyi hő disszipál belőle, nyáron be lehet szopni ezzel; nem zajos-é; mennyire gyorsan "kel fel". Kb.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Figyeljencsak ide a banda...
Hegesztgetem itt életem első hosszabb review-ját (S-es DELLek). Mi az amit beletegyek, mi az ami kimarad, amit hiányoltok esetleg más tesztekből?Nyilván a kötelező körök benne lesznek. (input-lag méréstől eltekintve, mert azt nem tudom olyan szinten megoldani itthon ahogy szivesen "adom hozzá a nevem", "gagyin" meg semmi értelme)
-
petata
őstag
válasz
stranger28 #1907 üzenetére
Nagyon aranyos.
(#1909) stranger28: Ha eljött a gazdájától (már ha van), valszeg nem véletlen volt, mert olyan örömmel jött velünk... amúgy meg amilyen okos(nak tűnik
), nem veszik el csak úgy.
-
petata
őstag
-
korcsi
veterán
válasz
Nyugdíjas #1900 üzenetére
Nem
(csak alkalmi jelleggel tolerálják itthon, melóhelyen meg sehogy) de most szolidaritásból nem fogyasztok alkoholt. Nálunk a töményen kívül minden szesz megbuggyan, csak házon kívül megy a szeszelés hébe-hóba.
Jut eszembe:
Tanár: Van házid?
Diák: Van, töltsek?Csak kérdezted mi lehetne a megfelelő kifejezés, én meg válaszoltam, sajna lejárt a szerkesztési idő mire beírhattam volna, hogy nekem a "bizbaszok" is tökéletesen megfelel és érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest