Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
Aktív témák
-
Nemcsak könnyed oldalbaveréssel próbálkoztam már :)
Rápakoltam egy laptop monitor kimenetére ezért azon az oldalon nem lehet hiba a kábelt cseréltem monitor csatlakozót mozgattam és ahogy írtam már oldalba is veregettem.
Találtam egy korrektnek tűnő szervízt van jópár szervízpontjuk így nem kell messzire cipelni a cuccot 5-8 nap alatt javítanak sok nagy mon. márka garanciális szervize.
Van náluk egy olyan lehetőség hogy leadod a monitort a szervízponton és adsz egy limit árat pl. 8000Ft amit megér neked a javítás és ha ennél többe kerülne a szervíz akkor nem kell fizetned semmit visszahozzák a monitort.
Kipróbálom és jövő héten majd leírom mire jutottam velük. -
rdi
veterán
Akkor szvsz a monitor csatlakozójánál lehet az érintkezési hiba.
Esetleg nyomkodás, monitorrázás, könnyed oldalbaverés ?
:) -
mégis a monitorban van a hiba mert közben visszakékült :o
-
Közben elmentem kábelt szerezni és csere után megjavult a kép. :)
-
Dr.Momo
tag
-OFF Erről egy poén jut az eszembe: Kicsit megcsukta a fickó az autóját, majd elvitte a kaposszéria lakatoshoz, hogy kalapálja ki. A mester neki is fogott, hogy kikalapálja. Fogta a kalapácsot, ütött 1 et, és a horpadás eltünt, erre a mester mondja: 1001 Forint lesz. Erre kérdi a fickó: mi kerül ebben az egy ütésben 1001 ft-ba? Mester: Hát 1ft az ütés ára, 1000Ft, hogy tudom hová kell ütni...
Ez a helyzet a szervízben is, maga a javítás+alkatrész nem ördöngősség, de tudni, hogy hol a hiba... -
válasz
Warlock_42 #3 üzenetére
Kösz a tanácsot megpróbálom ( 1m-es kábelen van végülis elképzelhető hogy megszakadt valahol bár nem mozgattam).
-
Hello
Van itthon egy színhibás monitorom a piros/vörös szín ment ki a kék és a zöld rendben van. :(
Javítható?
Tud valaki olyan szervízt ahol foglalkoznak monitorok javításával?
Kb. mennyibe kerülhet a javítás? (15'')
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest