Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- RAM topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Curve kártya nincs fagyasztva?
Monese kártya nincs zárva?Curve alkalmazásba, Monese kártya aktív, és EUR-ra van állítva.
Nyáron vettem fel OTP ATM-ból EUR-t, nem akart működni
1. 200 euró, nem
2. 100 euró, nem
Csak harmadjára, 50 eurót már adott ki, csak így sokszor kellett pénzt felvennem.
Revolut kártyával is csak 50 eurót adott ki, többet nem.1x el is nyelte a Curve kártyám az OTP EUR ATM.
Ezekhez az ATM-ekhez munkaidőben 8 - 18-ig, olyan support van, hogy felhívtam az OTP-t,
elmondtam elnyelte a kártyám, küldtek embert, kivette a kártyám, és a kezembe adta.
Leesett az állam.Ha ugyan ez van HUF ATM-nél, 1 hónap múlva majd megkapom abban a fiókban ahol szeretném.
Ebben is van már tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest