Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elmör

őstag

válasz Csapi007 #3760 üzenetére

Aha, THX!
    Forrasztgatni nem tudunk... :DDD , így remélem inkább a jumperes dolog lesz a megoldás.

• Elmör

őstag

Helló!

Házzal kapcsolatban lenne 1 kérdésem, ami csak kicsit kapcsolódik ehhez a topikhoz, de talán mégis jó helye lesz itt. Van egy régi házam, amit lecseréltem decemberben, mert új alaplapot vettem (adatlapomon lévő MSI K9N féle) és ennek a lapnak integrált hangkártyája van, amihez nem tudom milyen okból, de kell, hogy legyen a házban olyan több pines kis audió kábel, amit az alaplapra kell csatlakoztatni, mert csak így szólal meg. Anélkül nem. Megpróbáltam egy hangkártyát is, de azzal meg állandóan összeveszett az alaplap, így végül vettem egy új házat, amiben benne van alapból ez a kábel (már mindegyikben alaptartozék). A bibi csak az, hogy most egy barátomnak odaadom ezt a házat, hogy ne kelljen annyi mindent vennie (első gépe lesz) viszont alaplapnak ha nem is azt veszi mint én, akkor is valószínűleg kell majd ez a kábel.

Nem lehet ezt valahogy kiküszöbölni?
    Amikor bementem anno a boltba és megkérdeztem, hogy lehet-e külön venni ezt a cuccost, akkor azt a választ kaptam, hogy náluk nem, de egyébként meg nem éri meg, mert majdnem teljes házat kapok érte, ha külön veszem meg. Akkor mit lehet most tenni? A gépem régi alaplapja egy Albatron volt, aminek nem kellett a kábel, ezért csak így több év után derült erre fény. Ha esetleg valaki tudja, hogy az Asus lapoknak nem kell ilyen kábel, akkor máris megoldódott a gond, csak írja meg nekem legyenszíves!

Válaszokat előre is köszönöm! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák