Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• martin555

aktív tag

sziasztok emberek!

eddig nem a táp, és modding topicokban voltam járatos !

rövid bevezető:

CHIEFTEC GPS-400AA-101A tápomban akarom az egy darab vízszintesen fekvő, alulról fel-átnyomó

ventit halkra cserélni.

120-as házventi van benne, a venti matricáján :

12V 0,30 A

a venti kábele nem forrasztott hanem a KÉT VEZETÉK (FEKETE ÉS PIROS) kis kétlukú konnektorral van

rádugva.

vettem egy glacialtech silentblade 120-at.

ez: 12V, 0,20 AMP és itt ugye 3 vezeték van: fekete, piros ÉS sárga egy hármas konnektorba, meg

van rajta, tudjátok olyan ''IDE eszközhöz'' való konnektor is, abba már csak a piros és a fekete

jut.

KÉRDÉS:

halkítani akarom a tápot. beletehetem-e és hogy a legcélszerűbb, ezt a glacialtechet?

olyan SEJTÉSEM van, hogy ez a táp valamennyire thermo-szabályozott, mert mintha szabályozná

bizonyos keretek közt a tápvetnije fordulatszámát, de nem nagyon, meg a no name venti hangos is.

ha átfabrikálom a originál tápventi 2 eres (feka+ piros) vezetékéről a glacialech ugyanazon

vezetékeire a 2 luku konnektort, kész?

légszállítás LEHET hogy változik mer a glacialtech azér lassabban is pörög. GOND LEHET?

gépem , remélem relatíve nem nagy fogyasztó, AMD 3200+ túlhúzva 200FSB helyett 250 -ig, egy DB

nem SLI PCI-E, 1 x SATA, 2 x IDE DVD, néha 1x IDE HDD.

olyan tanács is jó lenne hogy mi ez a harmadik, sárga vezeték némely ventinél, és hogy tudnám

logikusan átfabrikálni, hogy kipucolás után a kikerülő no name 120-as ventit is tudjam használni

de gondolom szabályozni azt nem fogom tudni mer csak 2 eres, vagy most mi van.

de legfontosabb szempont nyilván hogy halkitani szeretnék, de ha már a garanciás tápot felbontom,

el ne csesszem hogy az uj glacialtech nem hűti jól és elpukkan, annyit nem ér.

üdv!

Új hozzászólás Aktív témák