- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Sajnos de, komolyan írtam. Közben utánaolvastam és ásványi olajat ajánlanak. Remélem nem lesz gond, főképp úgy, hogy csak havonta egyszer kapcsolják be az eszközt, így van ideje megkötni az olajnak :-(
Akkor veszek saját pénzből két ventit. Köszi mindenkinek a segítséget -
looser
addikt
válasz
razorbenke92 #20212 üzenetére
A tetején egy picit bemélyedést csináltam, kb. 1mm vastag ott a műanyag és alatta már fém van, talán pont az alján is látható fémkupak alkot egy zárt egységet vele.
(#20214) juliensorel: nagyon köszönöm a felajánlásod, igazán jól esik :-) Ez egy állami cégnél van, minden szirszar miatt 217 embernek kell jóváhagynia.
(#20215) Barret001: talán helyre ért az olaj, mert most csendesek; a műanyag mellett találtam kis rést, ahova be tudtam juttatni. Lehet, hogy tényleg jobb lett volna a fürdetés, de ahhoz sajnáltam a hidegen sajtolt tökmagolajat :-))
-
looser
addikt
Köszi mindenkinek a tippeket, új ötletem van: megfúrni picit a másik oldalról és onnan belecsepegtetni pici olajat. Kicsit mulitoptipupiloptómia* szerűen (végbélen keresztüli szemfenék tükrözés) hangzik, de egy próbát megér :-)
*=Nagy Durranás :-D
-
looser
addikt
Hát valószínűleg ezt sohasem fogom szétszedni, gondolom célszerszámmal ki lehetne kapni. Kicsit feszítgettem egy pici csavarhúzóval és kitört egy kis darab, ott benézve látszik, hogy a fémsapka szoknyaszerűen terül szét a fehér műanyag alatt; gondolom rögzítheti valahogy, szóval a szétszedése után már nem fog tartani, ezért nem is próbálkozom.
Kb. így nézhet ki oldalról:
A fekete a műanyag, a piros az alumínium.
-
looser
addikt
Hát igen...nem tudom, hova vezet, találomra meg nem merem belecsöpögtetni az olajat. De lehet, hogy mégis kipróbálom, azután járatom egy darabig, majd eljut a helyére :-)
-
looser
addikt
válasz
razorbenke92 #20201 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Nem mertem erőltetni, de ezek szerint az a fehér műanyag kiszedhető sérülés nélkül? Próbáltam megmozdítani, de nem ment, így nem erőltettem.
-
looser
addikt
Sziasztok!
Egy ilyen ventit meg lehet valamilyen módon olajozni? Találkoztam már hasonlóval, de nem merem csak úgy beleereszteni a cuccot (a fehér műanyag körül), ezért kíváncsi lennék, ti hogy csináljátok. Egy dvd író toronyban van kettő ilyen kicsike és hát nyöszörögnek már sajnos. Cserélni nincs lehetőségem :-(
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest