Új hozzászólás Aktív témák
-
mityku
aktív tag
válasz GeNeRaL_XT #211 üzenetére
Hali!!
Szerintem ezeket a házakat, szinte minden számtechüzletben megtudod venni vagy rendelni. Címeket nem tudok (győri vagyok), de itt is legalább 8-10 üzletben tuti tudnának szerezni.
Ha jól tudom a gyárilag moddoltakon van oldalt plexi, esetleg a tető részen is. Az ház elején valami világítás (szines ledek, essetleg kijelző). Talán több venti hely, mint egy átlagos házban.
üdv: mitykuOptimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
Hy!!
A kerekes-gurulós megoldást kapásból elvetem, mert az asztal tetején nem igazán lenne nyerő ha megindúlna hírtelen a gép lefelé!!
Azért elkezdek nézelődni, hátha találok valami normális talpat.
cssá!Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
Hali!!
Szerintetek honnan lehetne szerezni számítógépház aljára valami normális talpat??
Láttam egyszer egy fényképen egy olyat, hogy 4-5 cm átmérőjű átlátszó gumitalp volt. Ilyet lehet külön is venni vagy csak gyárilag volt fent a házon?Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
válasz aton-hawk #89 üzenetére
LCD?!
Sok szerencsét hozzá! Volt részem átolvasni, ha jól emlékszem ezen a fórumon egy lcd kijelző készítéséről szóló topicot. Hát nagyon sokan szenvedtek vele! Remélem neked kevésbé lesz problémás ez az egész.
T_bee: köszi a tanácsot a kapcsoló bekötését illetően. Sikerült a panelt megcsinálnom, a 2 ventit külön tudom ki-be kapcsolni, máárt csak a kábeleket kell esztétikusabban elhelyeznem.Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
válasz aton-hawk #76 üzenetére
Hali!
Mit akarsz barkácsolni aton-hawk, hogy ez a lábkiosztás kell?
Csak nem valami lcd kijelző lesz, mintha ahhoz szoktak volna használni a soros portot. Mintha ilyen rémlene, valami fórumon akadtam rá erre.Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
-
mityku
aktív tag
-
mityku
aktív tag
Hali!
Előrebocsátom, hogy nem vagyok nagyon profi az elektronikai dolgokba!
Adott két venti és egy kapcsoló segítségével akarom be- ki kapcsolni őket ( vagy kettő kapcsolóval, külön mindegyiket. Hogyan kell a ventik illetve a tápegység vezetékét összeforrasztgatnom? (A ventik csak két vezetékkel vannak ellátva,tápból lettek kiszerelve)Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
Tökéletesen egyetértek veled Biaggio!
kifelejtettem éppen ezeket a legfontosabb lépéseket.
Nekem is ilyen akrilfestéket ajánlottak, anno mikor érdeklődtem ilyen ügyben.Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
válasz .:InnoMan:. #63 üzenetére
Hali!!
A modell és makett boltokban található festékspray tökéletes erre a célra. Ha jól tudom olyan decis másfél decis kiszerelésben kapható és az ára is olyan 1500-1800 ft között mozog.
Én is majd a nyáron beruházok egy nagyobb házra, mint a mostani és akkor én is leakarom fújni majd.Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest