Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
válasz
speed3456 #13847 üzenetére
Ezt a sok szerencsétlen napok óta tartó értelmetlen tanakodást...
Ha nem sajnálod a potmétert, hogy esetleg kisül, akkor fogadd meg a tanácsom és próbaképpen kösd sorosan a venti 12 Voltos ágával, ennyi.
Bár ennyi terheléstől szerintem nem lesz baja.
Ha nincs meg ez a hűtő amihez kitalálva lett, akkor úgy se tudsz mit kezdeni vele... -
-
andrade
senior tag
válasz
speed3456 #13837 üzenetére
A processzorhűtő nem az automatika miatt hangos hanem a ventillátor zaja miatt.Van két azonos felszerelhetőségű venti az egyik ugyanolyan adatok mellett sokkal zajosabb mont a másik.Pld vettem silent elnevezésű hűtőt ami egyáltalá nem volt csendes lecseréltem a ventit és csendes lett.Ezért jó ha olyan processzorhűtőt használunk amin a venti más gyártmányra is cserélhető.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
speed3456 #13823 üzenetére
"szeretném megoldani hogy a gyári LGA775-ös hűtőm fordulatát állítgassam vele. Az a kérdés hogyan csináljam meg?"
Ha a venti még mindig a procit hűti, akkor sehogy. Inkább bízd az automatikára: az alaplapi biosra és a procira.Ha már nem a procit hűti, akkor jön a következő kérdés, hogy a hűtő nem 4 vezetékes, azaz PWM-es fordulatszábályzású-e?
-
andrade
senior tag
válasz
speed3456 #13823 üzenetére
Ez egy sima potméter aminek látom az alaplapi 3pines dugóját és kell egy aljzat amibe meg a hűtő 3 pinese megy és a potméterrel lehet a fordulatot változtatni. Azt tudni kéne nincs e a hűtő ventillátoron termisztor mert az akkor változtatja a fordulatot a potmétertől függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged