Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Olyan nincs, hogy egy gépen belül nem talál az ember 12, vagy 5 Voltot, csak erre akartam utalni. Nekem is volt hasonló DELL gépem. Kis vágás és újrakötés máris megoldódik a dolog. De persze nem akarlak semmibe sem beleűzni, csak leírtam a gondolataimat.
szóval 1db sata power van csak
Ez sem jelenthet gondot (bár itt is kell egy kis barkács). Vagy ott a lehetőség elosztózni.Vagy ha ez egy extra sata csati amit említettél, a merevlemezén felül (tehát nem kell tovább mennie a delejnek a merevlemez felé), akkor vannak barkács nélküli megoldások is egy ventihez, vagy akár négyhez is.
Esetleg ha általánosabb megoldás kell, akkor a SATA Y-kábel után köss be egy sata-molex átalakítót, így ha később nem ventinek kell a power, akkor bármi mást ráköthetsz. És erre rámehet egy molex-fan átalakító.
De ezek tényleg csak ötletelések. Nem erőszakoskodom.
Nem lehet leflexelni?
Írtam, hogy de le lehet. Csak nagyon-nagyon óvatosan.
Egyébként sarokcsiszoló = "flex".[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
A kérdésem, hogy mivel lehetne a bordákat levágni, kb a felét
Ha szép végeredményt akarsz, akkor vagy fémszalagfűrész (vagy normál szalagfűrész fémvágó szalaggal), vagy valamilyen (vertikális, vagy horizontális) marógép lenne a legjobb. Ha nem túl nagy a borda, akkor talán esztergára is fel lehet fogatni (én anno radi8tor-nak készítettem így tetőventi kivágást alu tetőlemezbe, és chester91-nek is így készült egy venti rögzítő gyűrű). Ezekkel szépen le lehet szedni a felesleget. Esetleg egy egyszerű asztali CNC gépen is meg lehet próbálni.Ha a külalak annyira nem lényeges, akkor meg egyszerűen sarokcsiszolóval is leműtheted a felesleget. DE ezt NAGYON ÓVATOSAN. Nem mindegy milyen koronggal, nem mindegy milyen géppel (konstans elektronika sokat segít az állandó vágási sebesség tartásában és így az alu beolvadás megakadályozásában) és nem mindegy mennyire jól lefogatva végzed ezt. Könnyen sérülés lehet a dologból.
Még kipróbálható a sima gérládás vágás is egy egyszerű fémfűrésszel. Melós, de ez a legköltséghatékonyabb.
aktív hűtés nem jó, mivel a kártyán nincs hűtőnek csatlakozó
De az alaplapon van, tehát ez nem releváns. Az meg sajnos, hogy most nem melegszik nem jelent semmit, hiszen épp most készülsz a hűtőbordának a felét leműteni, ami még játék nélkül is kevés lehet. Szóval arra azért készülj, hogy esetleg szükséged lesz egy-két 4 centis ventire, amit az alaplapról, vagy a tápról tudsz majd hajtani. Simán lehet, hogy nem kell persze.... Ezt majd az élő teszt eldönti.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest