- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz Mike8212 #19836 üzenetére
Pont ilyenre gondoltam. Könnyen beszerezhető, és kellően hatékony. cserébe nem túl olcsó de hát nem is ipari mennyiségben akarom alkalmazni...
szerk.: itt csak 1600Ft [link]
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Marci112233
addikt
válasz Mike8212 #19817 üzenetére
Ha felétek van ilyen méh telep akkor oké, de ami a közelemben van ot isemit nem találni az biztos, pontosabban hébe-hóba van, ritka mint a fehér holló. Nem beszélve arról, hogy akárhányszor jártam ott, akkor néha láttam is, de mindet szétverve kábelek nélkül.(Gondolom azért vágják le mert ugye általában réz kábelek, és azt lecsupaszítva a rezet drágábban adják le.)
Így nekem új csatlakozók, és kábelek kellenének, és nem használttal akarok mókolni, főleg hogy nagy előnyöm, hogy amit veszek PC-hez annak áfáját vissza tudom igényelni gazdaságon belül.A kérdésedre meg választ nem tudok adni, de biztos akad itt valaki tud segíteni.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
addikt
válasz Mike8212 #19815 üzenetére
Ezekkel tisztában is vagyok, és szerszámok is akadnak itthon ezért is gondolkodtam el a dolgon. Csak azt tudnám honnan lehet beszerezni a szükséges csatlakozókat, és a kábeleket. (Igaz, Mezőgazdasági Gépésztechnikus végzettségem van ami konkrétan nem ide tartozik, de ott tanultuk is a forrasztást, de anélkül is megy amúgy.)
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
batman.
senior tag
válasz Mike8212 #19810 üzenetére
Az egy szerver táp, azért nincsen rajta kivezetés, hogy egy mozdulattal lehessen cserélni, akár működő gépben is. Nagyon régen egy ismerősöm alakított át (nem hiszem, hogy pont ezt a típust) egyet "normálra", de emlékeim szerint nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. A googleban szerintem kis időráfordítással megtalálod a "lábkiosztást".
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest