- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
Mike8212 #19817 üzenetére
Ha felétek van ilyen méh telep akkor oké, de ami a közelemben van ot isemit nem találni az biztos, pontosabban hébe-hóba van, ritka mint a fehér holló. Nem beszélve arról, hogy akárhányszor jártam ott, akkor néha láttam is, de mindet szétverve kábelek nélkül.(Gondolom azért vágják le mert ugye általában réz kábelek, és azt lecsupaszítva a rezet drágábban adják le.)
Így nekem új csatlakozók, és kábelek kellenének, és nem használttal akarok mókolni, főleg hogy nagy előnyöm, hogy amit veszek PC-hez annak áfáját vissza tudom igényelni gazdaságon belül.A kérdésedre meg választ nem tudok adni, de biztos akad itt valaki tud segíteni.
-
Marci112233
addikt
válasz
Mike8212 #19815 üzenetére
Ezekkel tisztában is vagyok, és szerszámok is akadnak itthon ezért is gondolkodtam el a dolgon. Csak azt tudnám honnan lehet beszerezni a szükséges csatlakozókat, és a kábeleket. (Igaz, Mezőgazdasági Gépésztechnikus végzettségem van ami konkrétan nem ide tartozik, de ott tanultuk is a forrasztást, de anélkül is megy amúgy.)
-
batman.
senior tag
válasz
Mike8212 #19810 üzenetére
Az egy szerver táp, azért nincsen rajta kivezetés, hogy egy mozdulattal lehessen cserélni, akár működő gépben is. Nagyon régen egy ismerősöm alakított át (nem hiszem, hogy pont ezt a típust) egyet "normálra", de emlékeim szerint nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. A googleban szerintem kis időráfordítással megtalálod a "lábkiosztást".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest