- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
kriszbon #7438 üzenetére
Két tápos topikba is írtam (mélyvíz és valami baja van a tápomnak...) de semmi válasz, visszagörgetve is csak kérdések. A mélyvizet elkezdtem olvasni az elejétől, de eddig nem túl sok (számomra) hasznos infó volt.
Az P4-es tápokon már többnyire nincs -5V (fehér), hogy miért azt ne kérdezd
. Azt sikerült megtudnom hogy a mai gépeknek már nem kell, esetleg néhány eszköznek lehet rá szüksége (felsoroltak kettőt, de nem jegyeztem meg), azt viszont még nem sikerült kiderítenem hogy a P3-nak kellene-e még.
Ez egy igen kis méretű tápegység (12*10*6,5cm). Elég ritka, nehéz beszerezni (egy Foxconn házat nem szeretnék venni csak ezért). Terveim vannak vele, ezért küzdök az életéért
-
Pista0001
addikt
válasz
kriszbon #7436 üzenetére
Köszönöm a választ!
Megbirizgáltam a tekercseket és a trafókat, három tekercs elég "laza". Ha kiöntöm műgyantával (epoxigyanta) az jó megoldás? Vagy esetleg kapható hozzá speciális lakk vagy ilyesmi? Menyire melegszenek ezek?
A tápegység belseje (piros:a cserélt kondik, sárga a "laza" tekercsek)
A másik kérdésem az, hogy mi lehet az oka hogy erről a tápról nem indul a tesztgépem (P3 800MHz, ventik pörögnek, de se kép se hang), míg egy másikról igen? Lehet a -5V hiánya (P3 tápon van, ezen nincs)? Multiméterrel kimértem a csatikon a feszültségeket: 3,32V, 5,01V, 12,35V, -12,07V (terhelés: alaplap+proci+RAM). Terhelés nélkül a "3,3V" ugyan annyi volt, a "12V" leesett 11,6-ra, az "5V" fölment 5,2 tájára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest