- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
Tipikus felhasználói szinten értek a csatlakozókhoz , meg úgy általában a számítógéphez .
Továbbra is az a problémám , hogy vannak olyan csatlakozók amit nem tudok csatlakoztatni az alaplaphoz . A fotón jól látható mely csatlakozókra gondolok . Addig eljutottam , hogy a sok vezetékes csatlakozó , amin az 1394 felirat látható , nem csatlakoztatható a régi Gigabyte GA-965P-S3lapomhoz . Ezt értem . Viszont a 4 db két vezetékes csatlakozóval nem tudok mit kezdeni . Addig eljutottam - egy kis segítséggel - hogy ez a ventilátorok fordulatának a szabályozásához kell , de nem találok nekik foglalatot sehol . A ventilátorok az alaplapon található foglalatokba vannak csatlakoztatva . Működnek , de szabályozni nem lehet . Nem kardinális kérdés a ventilátorok szabályozása , de ha már van a házon ( Corsair ) erre hivatott szabályozó , akkor működjön .
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Disney+
- Projektor topic
- OTP Bank topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest