- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
válasz
Balint133 #878 üzenetére
Szevasz
Nem vagyok én akkora elktronikai zseni, nem is ebből van végzettségem, csak lelkes rajongója vagyok, az egyik hobbim és van nehány gyakorlati tapasztalatom már.
Megvan nekem is ezzel az IC vel egy kapcsolás, ez 2x55W-osnak mondja. A minősége persze nagyban függ a tok tulajdonságaitól, de feltételezem, hogy nem rosszak, maga a kapcsolás egyszerűnek, de jónak tűnik, még én sem építettem meg, de szeretném. Röviden ennyit!
Erősítőt diszkrét alkatrészekből lehet a legjobbakat építeni, de akkor nagyon érteni kell hozzá, vagy jó minőségű ICvel lehet próbálkozni, de akkor az mindenképpen megszabja az áromkör tulajdonságait, akármilyen kiegészítőkkel szerelem fel. Persze ez utóbbi jóval egyszerübb az építés szempontjából.
Jó építkezést!
Üdv.:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- EAFC 25
- Synology NAS
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- További aktív témák...
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest