- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
FuckeR19 #6173 üzenetére
Ha lapos üvegtálkában maratsz, kevesebb víz, és ezzel kevesebb vasklorid is elég lesz. Utána nem érdemes tárolgatni az oldatot, mert tényleg bezöldül. Melegíteni sem hülyeség, nagyban gyorsítja a reakciót, bár sajnos ilyen lapos edényben a nagy felület miatt elég gyorsan hűl az oldat. Óvatosan mozgathatod a nyákot is (ne fröccsenjen szét, mert textíliából sose jön ki
), pl. az alkatrészoldalra ragasztott szigszalaggal, akkor percek alatt elkészül. Nálam egy kiló vasklorid évekig tartott, a saját műanyag dobozában. Persze nem ipari mennyiségben termeltem a nyákokat.. Amit legutóbb vegyszerboltból hoztak nekem, az már nagyon vizes volt (nem tudom, hogy a rossz tárolás miatt, vagy eredetileg is ilyen-e az a kiszerelés), de így is használható.
-
shtml
őstag
válasz
FuckeR19 #6173 üzenetére
Kb. 1.2 litert, de nem biztos, hogy az egészet fel kell használnod. Érdemes a NYÁK-ot úgy tervezni, hogy minél kevesebbet kelljen lemarni, akkor kevesebb vasklorid is elég.
Lehet többször is, ha még nem zöldült be az oldat (az oldatba került rézionoktól lesz zöld). Régebben volt, hogy eltettem az oldatot, de úgy emlékszem, pár hét elteltével már nem volt az igazi. Pár napig szerintem biztos eláll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged