Új hozzászólás Aktív témák
-
bigskull
tag
Ha a ventilátor(ok) kialakítása nem zavar be értem én az elvileg aljára is szerelhetett 12-8 cmes légkeverőket, akkor semmi akadája a forgatásnak... Ugyanis a rögzített forrasztott alkatrészeknek tökmind1 hogy álnak benne...
nézd csak példának az AeroCool Baydream esetét [link] - a képen ugye a táp lekerült... és mivel a venilátor a táp alján lenne ezért egyből meg is lett fordítva (itt jegyzem meg hogy a gép többi alkatrészével 1ütt)
forgasd csak nyugodtan! üdv, remélem segítettem -
bogingrol
aktív tag
...hat teszem azt haverpajtassal osszeraktunk egy CS szervert, amibe a tapot (kicsi haz, hutesi gondok es egyeb okokbol kfolyolag) forditva tettuk bele.Ket vagy harom honap hijjan a gep ket eve megy allandoan (0-24).Meg megy.Errol ennyit tok irni most hirtelen.A tapok vilagaban jaratos nem vagyok, de egy biztos.Nem elmeleti sikon filozofalok, amit elmondtam az teny.Arra azert ugyelj hogy a tapnak (legalabb) minimalsi szellozese legyen, szerintem akkor nem lesz baj, de hat majd csak jon egy tolem okosabb es mondd ra valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged